Jó baba? Meddig tart ez a korszak?
Komolyan nem tudom, hogy ez normális? Olyan helyesen el van maga is a baba, alig sír, tudom csinálnia a dolgom, nem sír furdes kozben, se kocsizas kozben, csak tényleg ha már valami baja van/ kaki, kaja/ első pár hét nem volt ilyen, de most 3 honaposan, olyan jó baba ❤️ Fura 😬
Másnak is van így? 🤣 lehet az miatt mert én is nyugodt vagyok?
Kisgyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond.
Fiam is ilyen volt. Elnezelődött, sosem sírt, álom baba volt.
Most 2 éves, tombol a dackorszak. Minden estére kikészít...
Ekkora oriasi butasagot sem hallottam meg hogy ezt dobta a gep.
Ki mondta egyaltalan hogy mint anya velekedem? 😊Ez a szakmam, igy engedd meg hogy egy piciket jobban velekedjek errol.
Ez ugyan olyan dolog mint az, hogy senki nem szuletik jo vagy rossz evonek. Mindenki eleve, jol mukodo eves-reflexel szuletik. Ezt barmennyire fajo, kesobb lehet elrontani, illetve helyrehozni.
Sajanlom hogy ennyire felidegeltelek, es lero a rosszindulat a valaszom miatt. A valaszom nem masnak, mint a kerdezonek szolt. Te kezdtel egybol az ezen az oldalon mar megszokott rosszindulatu megjegyzesekkel, majd a 'szuperanya' jelzovel.
Kivetelek mindig vannak, de a baba akkor is latja es erzekeli hogy mi folyik korulotte. A LELKI ALLAPOTA fugghet az anyuka lelki allapotatol. Az hogy szegeny epp poci fajos stb. Az egy sajnalatos dolog, ami nem fugg senkitol, es nyilvan egy borzalom az anyuka szamara is.
Attol hogy a kerdezo babaja most meg nyugodt ez kesobb valtozhat. Amit kivalthat akar egy koltozes, testver erkezese, napirend felborulasa. Barmi kornyezetbeli valtozas. Ha valakinek nagyon siros a babaja nem feltetlen jelenti azt hogy valamit rosszul csinal, lehet a kornyezeteben valtoztak a dolgok. De igenis, ha az anya feszult, akkor a baba is feszult lehet. Csak sajnos sokak nehezen fogadnak el bizonyos dolgokat. De nem baj, mar megszoktam, csak tudni kell oket kezelni 😊.
Kar hogy problémak vannak az ertelmezessel. A 'lehet' szocskat nem ugy ertetten hogy haat... lehet igy van, hozza nem erto ember vagyok, es mondok valamit... hanem ugy ertettem hogy lehetseges. Melynek jelentese, hogy elofordulhat hogy ez az oka. A ketto kozott van különbség.
Biztosra, latatlanul hogy mondhatna barki biztosat?
Nem akarom magam ismetelni, de komoly problemak vannak az ertelmezessel, ugy latom.
Gondolj bele... anyatol szarmazo oka lehet annak hogy faj a gyerek pocija? Nem egeszen. Illetve, ebbe nem szeretnek belemenni.
Viszont ha a baba ok nelkul sir, annak mar annal inkabb.
Szeretem az ilyen nagyba beszelo embereket, akik csak azert is meg akarjak mondani, hogy 'majd meg lesz a bojtje' minek? Annak, hogy a kerzedot probaltam biztatni azzal, hogy minden rendben van, es mindent jol csinal? Semmi rosszat nem mondtam. Sajnalom hogy egyesek nem tudjak elfogadni a tenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!