Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fitymaszukulet 2 évesnél ?

Fitymaszukulet 2 évesnél ?

Figyelt kérdés
Mi a teendő ? 2 éves a kisfiam , néha tornaztattam a kukijat de azt hiszem ,most teljesen le van ragadva neki . Épp hogy egy kis pötty lyuk van amin ki tud jönni a pisi. Nem hiszem hogy fáj neki mert nem sír . Nem szeretném ha műteni kellene. Esetleg valakinek van pár hasznos tanácsa ?
2021. dec. 21. 20:19
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem vagdalkoztam , nem is értem miért mondod ezt ???!

Meg van a véleményem a Novák Hunorról , nem szeretném ezt is megvitatni. Az előbb voltunk orvosnal , azt mondta hogy ne piszkaljam neki. Ha nem gennyezik , nincs begyulladva és van pisis pelus , akkor nem szabad vele semmit csinálni mert könnyedén hegesedest eredményez ha huzogatom vagy tornaztatom neki . Amúgy Ausztriában élünk . Gondolom az orvos csak-csak jobban tudja .

2021. dec. 23. 13:05
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Meg van a véleményed. Marha okos lehetsz…gondolom te is orvosi végzettséggel rendelkezel aztán ilyen alap dolgokat nem tudsz. Ugyanazt mondta a dokid mint én meg egy két másik kommentelő. Amúgy erre írtam a vagdalkozást, hogy írták neked, hogy ne piszkáld erre letámadtat szegényt, hogy ha látná nem mondaná ezt, a huzogatósnak meg örültél.
2021. dec. 23. 13:16
 23/24 anonim ***** válasza:
46%
Én se bírom Novák Hunort,de ebben a problémában konkrétan ő a legkompetensebb orvos. De te tudod. En leszarom egy orvos személyiségét,oldja meg jól a problémánkat és kész!
2021. dec. 23. 13:38
 24/24 A kérdező kommentje:
Dehogy tamadtam le senkit ,ne bolondozz már 😂
2021. dec. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!