Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan, mit tegyek? 6 honapos...

Hogyan, mit tegyek? 6 honapos kisbabamnak fitymaszukulete van, de mar kadba ul es nem tudom huzogattni!

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
SEMMIT ! A bőrt 1.5 korig nem húzogatjuk !!!!!!!!!!!
2010. szept. 22. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a nagynak nem húzogattam, műtét lett az eredménye. A kicsinek húzogatom 4 hónapos kora óta, egy hete teljesen hátra lehet neki húzni, most 14 hónapos.

Miért nem tudod a kádban húzogatni? Én mindig ott szoktam, a vízben sokkal könnyebb.

2010. szept. 22. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is ül a kádban, és úgy húzogatjuk, tényleg könnyebb. Mi is 4 hónapos kora óta csináljuk, két hét alatt gyönyörűen hátrajött a bőr.
2010. szept. 22. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:

tegnap voltunk pont a háziorvosunknál,és rákérdeztem erre is(ismét,mikor hazahoztam akkor először). azt mondta h 1éves koráig semmit nem szabad csinálni vele, ő akkor majd megnézi és h régen volt "divat" ez a fütyi huzogatás. nem szabad, nem lesz baja,igy kell lennie még.

ugyh én nem is csinálom neki addig. 4,5hós a fiam.

2010. szept. 22. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Háziorvosa válogatja, hogy ki mit mond. Az első doki nekünk is azt mondta, nem szabad, és mint írtam műtét lett a vége. A mostani doki elmondta, hogy mindenképp szabad, sőt ajánlott, mert az óvatos húzogatással (nem erőltetéssel, és feszegetéssel!) eddzük a bőrt, így rugalmasabb lesz, és nem lesz gond később.

Ha valaki szerencsés, és nem kell neki vágni, vagy felrántani, mert önállóan feljön, az tök jó, de a sebész szerint tízből egy gyerek ilyen, a többinél óhatatlan, hogy fájdalmasabb módszerrel húzzák fel.

Így mindenki azt csinál, amit akar, de én ajánlom az óvatos húzogatást mindenkinek, attól függetlenül, hogy nem vagyok doki. De tapasztalat, hogy az óvatos húzogatással egyáltalán nem tudsz ártani a kicsinek, ha meg hátrarántja a doki, az egyrészt ott is nagyon fáj neki, másrészt meg még legalább egy nap, amíg nem sír pisilésnél.

2010. szept. 22. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Azert nem tudom huzogatni mert,nem engedi es ha hanyat fektettem ugy sir,h borzaszto...de meg oldom....nem szeretnem ha a doki huzzna fel a bort mert sok olyat halottam h nagyon faj neki,es 2-3 nappig sir amikor pisikal.
2010. szept. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!