Hogy csillapítsam azt a vágyamat hogy mindennél jobban szeretnék egy kisbabát és szeretnék anyuka lenni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nekem sajnos nem lehetséges de ez minden vágyam. Próbálom ezt a gondolatot elűzni a fejemből de sehogy sem megy. Olyan rossz nézni pl. Amikor a környezetemben babázik valaki és tudom azt hogy nekem erről le kell mondanom.még a sírás is rám tör.2021. dec. 19. 16:34
31/36 anonim válasza:
Nem látok olyat hogy azt írtam volna, hogy nem szeretem...
Csak szimplán elegem van az egésznapos vinnyogásból és a monoton napokból. Elegem van az éjszakai ébredésekből, nem tudom magam kipihenni. Előre rettegek a fogzástól, szeparációs szorongástól. És igen, annó ezekbe nem gondoltam bele, nem gondoltam át... Csak vágytam egy kisbabára akit szerethetek. Aztán jött az arconcsapás az első nap a kórházban amikor csak üvöltött, hazahoztuk 2,5 hónapon keresztül ordított. Ma már jobb de így vinnyog egésznap.
Hiányzik a régi életem, pihenés, csend, nyugalom. Ennek vége...
32/36 anonim válasza:
Ja, hogy még csak ilyen kicsi, de máris ennyire eleged van belőle? Lépj be facebookon a többemberes babás csoportba, esetleg segíthet elfogadni őt, ha olvasgatsz ott és talán tudnád helyén kezelni. Egyébként nyilván nem olyan jó neki sem
33/36 A kérdező kommentje:
31es válaszoló. Ha ennyire nem akarod azt a gyereket és eleged van az egész anyaságból akkor talán érdemes lenne elgondolkozni hogy van e igy értelme. Mert ha ilyen pici még a baba és te már most nem bírod akkor az idővel csak rosszabb lesz és nem csak a sírás lesz a legnagyobb problémád. Lehet hogy nem vagyok anya és nincs gyerekem de tudom milyen olyan szülőnek a gyermekeként felnőni akik nem szeretnek és nem akartak gyereket nevelni. Egy lelki roncs lesz a gyereked felnőttként. Egészségügyileg sem lesz a toppon és mentálisan sem.
2021. dec. 22. 20:37
34/36 anonim válasza:
Ne is haragudj kedves kérdező de bazi könnyű úgy az esztt osztani h nincs is gyereked... Ugyebár mindenki addig tud gyereket nevelni, míg nem lesz sajátja...rohadt nehéz úgy mosolyogni, meg jó pofat vágni egész nap, meg boldognak lenni, meg imádni őket amikor 3,5 éve nem aludtál egyben 3 órát, azt se tudod merre vagy arcal, mert egész nap ordítanak, valami bajuk van, verik egymást, nincs egy rohadt másodperc kuss sem... De ezeket rohadtul nem mondja el senki gyerek vállalás előtt, jó most már igen, midnent is olvashatsz a netem, de mikor én vállaltam gyereket nem modntam senki, és igen imádom őket, ők a mindeneim, mindent megennék értük, d4 ha újra kezdhetném nem lenne gyerekem...
36/36 anonim válasza:
Köszi a tanácsot... De inkább tisztességesen felnevelem és nem lesz egy lelki roncs mint te aki okoskodik a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!