Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csillapítsam azt a...

Hogy csillapítsam azt a vágyamat hogy mindennél jobban szeretnék egy kisbabát és szeretnék anyuka lenni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nekem sajnos nem lehetséges de ez minden vágyam. Próbálom ezt a gondolatot elűzni a fejemből de sehogy sem megy. Olyan rossz nézni pl. Amikor a környezetemben babázik valaki és tudom azt hogy nekem erről le kell mondanom.még a sírás is rám tör.
2021. dec. 19. 16:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
19: ellenben az is teljesen rendben van, ha valaki kimondja, hogy igen, van hogy elege van. DE(!!) ez NEM egyenlő azzal, hogy nem szereti. Ezt rengetegen benézik...ahogy látom te is. Miért ne lehetne elege belőle? Miért?
2021. dec. 19. 23:14
 22/36 anonim ***** válasza:
Néha mindenkinek elege van. Csak talán nem kéne olyan egybitesnek lenni, hogy leírja valakinek, aki meg a lelkét eladná érte és aztán csodálkozik. Azért nevetséges még fel is háborodni.
2021. dec. 20. 09:30
 23/36 A kérdező kommentje:
14es válaszoló, én nem akarok kötekedni vagy bármi hasonló. Neked össze jött a gyerek vállalás, család alapítás stb. Szerintem adj érte hálát és becsüld meg amíg meg teheted és legyél boldog. Tudod sok párnak, embernek nem adatik meg hogy családja legyen vagy gyereke. Van aki évekik küzd hogy családja, gyereke legyen de van hogy hiába.. Addig értékeld sztem a családot a gyerekeket bármilyen nehéz is néha amíg meg teheted és ne nyavajogj az élet akár egy pillanat alatt meg tud változni (akár jóra akár rosszra)
2021. dec. 20. 22:56
 24/36 anonim ***** válasza:
35%
Gyere el hozzánk egy napra... Utána többet tuti nem akarsz gyereket 🥴
2021. dec. 21. 13:29
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Van akinek gőze sincs miért küzd... illetve de, ideákért, elképzelt dolgokért, amik a valósággal köszönőviszonyban sincsenek.
2021. dec. 21. 21:23
 26/36 anonim ***** válasza:
22%
Na, megszólaltak azok a nők is, akik ha tudták volna milyen egy gyerek, nem szülnek. Vannak, akik így járnak. Nekik kár volt, de legalább amint el tudnak költözni a kölykök, tuti nyugodtan lesznek, mert évi kétszer nyitják majd rájuk az ajtót. Nem a ti hibátok, hogy képtelenek voltatok felmérni a képességeiteket. Valószínűleg hozott példát követtek, anyukátok sem lehetett a toppon.
2021. dec. 21. 22:17
 27/36 anonim ***** válasza:
23%
Addig örülj amíg nincs! Borzalmasan megváltoztatja az életet. Bárcsak én is előbb olvasgattam volna itt. Tuti nem vállaltam volna gyereket. Azóta életem sincs.
2021. dec. 22. 01:01
 28/36 anonim ***** válasza:
83%

Megszólalt a "mindent is tudok" anyuka.

Látom, hogy hány pofára esés van a környezetemben, mivel a gyereknevelés kőkemény és közel sem az a habos babos idea, amin megy a fantáziálgatás, amíg nem jön össze. És ettől még én nem teszek egyenlőségjelet azzal, hogy megbánta volna, aki küzd a gyerekneveléssel. De neked persze jogod van egyenes következtetéseket levonni mindenki életére vonatkozóan. 👏👏

2021. dec. 22. 07:46
 29/36 anonim ***** válasza:
Mert aki ennyire szenved és ennyire utálja, hogy anya, az nem bánta meg? Hanem? Élvezi, hogy szar mindnekinek? Persze, pont annyi jogom van következtetéseket levonni, mint bárki másnak. Ha ez valakinek fáj, akkor azzal nyilván találtam.
2021. dec. 22. 08:34
 30/36 A kérdező kommentje:
27.es válaszoló, elég szomorú hogy egy ilyen nőnek mint te van gyereke. Édesanya létedre hogy mondhatsz ilyet. Hogy nem tudod szeretni a saját gyereked?
2021. dec. 22. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!