Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csillapítsam azt a...

Hogy csillapítsam azt a vágyamat hogy mindennél jobban szeretnék egy kisbabát és szeretnék anyuka lenni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nekem sajnos nem lehetséges de ez minden vágyam. Próbálom ezt a gondolatot elűzni a fejemből de sehogy sem megy. Olyan rossz nézni pl. Amikor a környezetemben babázik valaki és tudom azt hogy nekem erről le kell mondanom.még a sírás is rám tör.
2021. dec. 19. 16:34
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
8. válaszoló nekem hát jobb esetben 8 évet kéne ki bírnom vagy az is lehet hogy többet de már így is évek óta erre vágyom meg a párommal a kapcsolatunk meg ragadt egy bizonyos szinten meg az egész életünk és nem haladunk semerre.. De az is lehet hogy a semmire várok.Kezdek mát bele fáradni minden értelemben.
2021. dec. 19. 19:53
 12/36 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ti döntöttetek. A lakhatás rendezése a fontosabb, nem a gyerekvállalás. Dönthettetek volna fordítva is. Meg persze úgyis, hogyha ez megoldódik, akkor jöhet a gyerkőc. Szerintem ennek kell segíteni pszichésen, hogy feldolgozd, hogy ennek most nincs itt az ideje.

2021. dec. 19. 19:53
 13/36 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs itt az ideje és hogy nem is lesz itt az ideje soha csak nagyon nehéz ebbe beletörődni.
2021. dec. 19. 19:56
 14/36 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom milyen a te oldaladon allni de a masik oldal is marha kemeny. En sokszor erzem h lennek te. 3 eves allandoan taknyos folyamatosan vele dolgozom zero szabadido most is epp kohog este 3percenkent fogja magat felkohogni….
2021. dec. 19. 20:12
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák. Akinek meg ennyire nincs türelme a gyerek neveléshez az ne vállaljon gyereket. 14es válaszoló.
2021. dec. 19. 20:23
 16/36 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni elengedni ha így vágysz rá. Lehet ám eladni a kicsi lakást és felújítani a házat. Ha meg a kapcsolat nem olyan, akkor csak magadat szivatod. A saját sorsodért és vágyaidért te vagy felelős. Még úgy tűnik, hogy nem fáj eléggé, ha nem mozdulsz. Nálunk sem állt úgy a helyzet, aztán amikor meg már meguntam és az asztalra bsztam, akkor meg hirtelen de. Hajrá!
2021. dec. 19. 20:34
 17/36 anonim ***** válasza:
54%
Majd gyere vissza ide ha kesz gyereked……fogalmad nincs mirol beszelsz!!!!! Ostoba vlaszaid vannak koszonom h ok nelkul belem rugtal….. hulye picsa
2021. dec. 19. 20:40
 18/36 anonim ***** válasza:
63%
Azért utolsó, te írtad le, hogy eleged van a beteg gyerekedből egy olyan nőnek, akinek meg az a legnagyobb vágya. Nem kellett volna a kérdezőnek bunkózni, de hát te tévedtél be tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe. Nem kell puffogni.
2021. dec. 19. 20:44
 19/36 anonim ***** válasza:
55%
14-17, borzasztó rosszindulatú vagy. 4 kicsi gyerekem van, sosem mondanám, hogy elegem van belőlük, főleg amikor betegek és szenvednek… nem a kérdező itt a hüpi. 😊
2021. dec. 19. 21:40
 20/36 anonim ***** válasza:
48%
Akkor miért nem lépsz ki és keresel új kapcsolatot, ahol boldog lehetsz és baba is lehet.
2021. dec. 19. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!