Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék? Segítene valaki?

Mit tehetnék? Segítene valaki?

Figyelt kérdés

8 hetes kisbabámmal 1 hete mindig történik valami. Rendszeresen fürdünk, tisztálkodunk. A házunk tiszta. Vigyázok rá. De mégis a kis combja a pelus alatt csak jobb oldalt kipirosodott. Kenem popsikrémmel, kipróbáltam egy csomó pelust is de semmiváltozás, piros a kis bőre. Pár napja koszmós lett a kis feje, sok haja is van. A füle mögött is a szemőldöke körül is. A kis bőre az arcán meg száraz.

Ma reggel pedig a kis nyaka is kipirosodott pedig bepúderezem hogy ne dörzsölődjön. Annyira vigyázok rá ápolom, baba olajozom, púderezem mégis megtörténik. Mit rontottam el? Hogyan javíthatnám a bőre ápolását?

2021. dec. 17. 12:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, fog az menni! :)

Arra készülj fel, hogy majd fogzáskor tűzpiros lesz a popsija!

Mindig száraz bőrre kend a Sudocreamet, és néha levegőztesd is. Az nagyon jót tesz neki.

2021. dec. 20. 21:29
 22/25 Malacka1212 ***** válasza:
Szia. Válts sudocrem-re. Nekünk minden mástól kipirosodott. Koszmora én is használtam olajat de nem volt jó,pedig sokszor csináltam neki de mindig koszmós volt. Akkor megvettem a Babe sampont koszmora azonnal eltűnt.
2021. dec. 20. 22:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Koszmóra: fürdés elött kend be a buksiját olajjal és adj rá textil sapit 5percre, hogy felpuhuljon, majd buksi Beba samponos mosása után textilpelussal dörzsölgesd át, sok lejön így. Nekünk talán a 3. fürdésre lejött, utána már nem olajoztuk, csak a Beba volt mert megelőzésre is jó.
2021. dec. 20. 22:47
 24/25 A kérdező kommentje:
Én baba hajkefével fésülgettem a haját. Sok lejött de nem merem sokat dörzsölni a kis fejét.
2021. dec. 21. 00:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Az is jó, de a textil pelu meglepően jobb. Nem kell nyilván vörösre dörzsölni, csak finoman, ráérzel. 😉☺
2021. dec. 21. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!