Mit tehetnék? Segítene valaki?
8 hetes kisbabámmal 1 hete mindig történik valami. Rendszeresen fürdünk, tisztálkodunk. A házunk tiszta. Vigyázok rá. De mégis a kis combja a pelus alatt csak jobb oldalt kipirosodott. Kenem popsikrémmel, kipróbáltam egy csomó pelust is de semmiváltozás, piros a kis bőre. Pár napja koszmós lett a kis feje, sok haja is van. A füle mögött is a szemőldöke körül is. A kis bőre az arcán meg száraz.
Ma reggel pedig a kis nyaka is kipirosodott pedig bepúderezem hogy ne dörzsölődjön. Annyira vigyázok rá ápolom, baba olajozom, púderezem mégis megtörténik. Mit rontottam el? Hogyan javíthatnám a bőre ápolását?
Az én kisfiamnál is ez volt a gond. Én Sudocremmel kentem neki és nagyon szépen elmúlt neki a kipirosodás.
A koszmóra pedig van sampon vagy babaolajjal is letudod szedni.
Én az utóbbit használtam. Beolajoztam a fejbőrét és a szemöldökét. Hagytam egy pár órát és a textilpelussal nagyon finoman ledörzsöltem róla.
Akár drogériában is kapsz, tényleg nagyon jó krém.
Egyébként én nem vinnem túlzásba ezeket a kozmetikai szereket, mert többet árt mint amennyit használ. Leírni is rossz, hogy mennyi mindent kentél már rá, pedig csak 8 hetes. Nem kellene..
Semmit. Érzékeny a bőre.
Ne ostorozd magad, felesleges.
Púder helyett válts folyékony hintőporra. Nevével ellentétben ez nem hintőpor, hanem egy krém, de véd a hajlatokban lévő kipirosodás ellen.
Valószínűleg nem a pelussal lesz a gond. Hanem a popsikrémmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!