Mit tehetnék? Segítene valaki?
8 hetes kisbabámmal 1 hete mindig történik valami. Rendszeresen fürdünk, tisztálkodunk. A házunk tiszta. Vigyázok rá. De mégis a kis combja a pelus alatt csak jobb oldalt kipirosodott. Kenem popsikrémmel, kipróbáltam egy csomó pelust is de semmiváltozás, piros a kis bőre. Pár napja koszmós lett a kis feje, sok haja is van. A füle mögött is a szemőldöke körül is. A kis bőre az arcán meg száraz.
Ma reggel pedig a kis nyaka is kipirosodott pedig bepúderezem hogy ne dörzsölődjön. Annyira vigyázok rá ápolom, baba olajozom, púderezem mégis megtörténik. Mit rontottam el? Hogyan javíthatnám a bőre ápolását?
Tényleg felesleges kenegetni, egy 8 hetesnek még nem kell sampon, elég a tiszta meleg víz.
Koszmója meg majdnem minden gyereknek van, akármilyen tiszta.
Az eldobható pelenkában nekem is gyakran kipirosodott a feneke, mióta 100%-ban mosható pelenkás, azóta nincs ilyen, pedig nem használunk popsikrémet sem.
Ha kenni akarod, kend vékonyan shea vajjal egyszer egy nap.
Vettem sudocremet a patikába. Akkor fürdessem sima vízbe.
Baba olajat tejetek a hajara a koszmo ellen? Azt mondtak a patikaba azt probaljam ki. Eddig 2× használtam.
A sudocremmel hányszor kenhetem be a kis bőrét?
Sudocreammel minden este bekenheted. Pelenkázásnál minden alkalommal lehet picit tenni a popsira, ha pirosodik.
Az én lányom már 5.5 éves, még mindig használom nála a Sudocreamet.
Én minden fürdés előtt olajozom a testét aztán sima vízben furdetem.
Fejére babaolaj, és át fesulom koszmó ellen.
Popsikremmel csak 1xer kenem be este alvás előtt, amúgy abszolút nem használom. Halistennek semmi baja a bőrének.
A hintőpor szárít,
Szerintem krém jobb lenne
én baba testápolóval kenem a hónaalját plusz a nyaka alatt. Nem dörzsölődik ki stb
A sudocrem tényleg szuper, pelenkázáskor kentem a kipirosodott helyre véknyan és már megvan a hatása sokkal jobban néz ki. Még pár nap és szerintem el is múlik.
A koszmó eltávolítás még folyamatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!