Kellene aggódnom amiatt, hogy lassan hízik, ha más "tünete" nincs?
2.5 hónapos. 100% anyatejes iszsz.
3500-al született, 3190-el jöttünk haza. Most 4900.
Eddig szépen hízott, de most az elmúlt 1.5-2 hét alatt mindössze 70 grammot. Elvileg heti 100 gramm a minimum, amit kellene, ez eddig bőven megvolt. Heti 1x mérem.
Közben pisi van bőven, kaki napi 1-4.
Éjjel 1x kel, de van, hogy átalussza az éjszakát. 10 órát is tud éjjel aludni evés, ébredés nélkül. Nappal is jól alszik és amikor ébren van jókedvű, nem nyűgös. Egyre többet beszél, mosolyog, sikongatva válaszol, ha beszélek hozzá. Nézegeti a kezeit, szépen kinyomja magát hason fekve. Szóval látszólag jól van, csak olyan kevéskét hízik... Rendben van ez így?
Nincs, mert nem az én gyerekem. 😀 Viccet félre téve.
Örülj hogy ezt dobta a gép, és van olyan, hogy stagnál a súlyuk majd újra hízásnak indulnak.
Nálunk is lassú hízás volt, 6 és 10 hónapos kora között pl. csak 400 grammot hízott összesen. Pedig éjjel 4-5x szoptattam akkor is.
Lassan két éves vidám sajtkukac, nincs még 11 kg és 83 cm. Lesz még ideje megnőni :)
Köszönöm!
Ha éhezne, azért látszana rajta, ugye? Csak a lassú hízás miatt nem indokolt a pótlás adása?
8
Én is ezen aggódtam,de azt mondták,az éhes gyerek ordít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!