Ugyan úgy fogják hívni Rúzsa Magdi gyerekeit, mint a miénket. Téged bántana?
Engem nagyon idegesít. Most derült ki, hogy hogyan fogják hívni a 3-as ikreit: Lujza, Keve, Zalán. Én kettes ikrekkel vagyok várandós, egy fiu egy lány. Már rég kitaláltuk a neveiket: Lujza Magdolna (nagyim volt Magdolna, utána kapja, Lujza meg a dédim) és Zalán Keve (Zalán a férjem, Keve meg nagyon tetszik).
Így teljesen olyan, mintha őket koppintottuk volna, engem nagyon idegesít. Ti hogy lennétek ezzel?
Tudom milyen erzes, mi is megkapjuk renszeresen, hogy utánzás.
7 eves a legnagyobb kislanyom, Natasa lett, most születtek ikreim juniusban az egyik Olívia a másik pedig Emma lett.
A Natasát eddig is megkaptuk, hogy Berki meg Hodi Pamela utan adtuk. Es akkor most megszületett Pamelanak az Evolet Olivia gyermeke, slussz poen, hogy Berkinek meg Emma lett a kislanya. Hat valaszthattunk volna ennel jobban?:D
De nem erdekel, ezek tetszettek es az ikrek nevei mar azelott megvoltak, hogy tudta volna az orszag Pamela es Krisztian gyerekenek a nevet.
#22 vagyok
Nekem személyszerint játszótéri anyukák tettek ilyen megjegyzést, vagy amikor a kislányommal zenebölcsibe jártunk és volt egy Zselyke nevű kislány, az enyém meg Natasa és akkor egy anyuka csipkelődött, hogy haha csak nem a Berki inspirált? Őszintén én akkor nem is tudtam, hogy mi a kislányuk neve, otthon kerestem rá és tudtam meg, hogy Natasa Zselyke. (Mondjuk ez az anyuka 2-szer jött a zenebölcsibe, aztán többet nem, mert nem volt elég megfelelő az elvárásainak, mert a gyereke tudta már az összes gyerekdalt🤷🏻)
Kicsit túlliheged a dolgot. Rajtad kívül a kutyának se fog ez eszébe jutni.
A keresztnevek nem egyediek, a Magyarirsgágon adhatókból választ mindenki. Idegeskedjek, mert mást is hívnak úgy, mint engem? Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!