Ugyan úgy fogják hívni Rúzsa Magdi gyerekeit, mint a
miénket. Téged bántana?
Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít. Most derült ki, hogy hogyan fogják hívni a 3-as ikreit: Lujza, Keve, Zalán. Én kettes ikrekkel vagyok várandós, egy fiu egy lány. Már rég kitaláltuk a neveiket: Lujza Magdolna (nagyim volt Magdolna, utána kapja, Lujza meg a dédim) és Zalán Keve (Zalán a férjem, Keve meg nagyon tetszik).
Így teljesen olyan, mintha őket koppintottuk volna, engem nagyon idegesít. Ti hogy lennétek ezzel?
Nem tudom hogy nektek mennyi pénzetek van,de nem hiszem hogy több lenne az övéknél,szóval ha beperel ez miatt téged,akkor rámehet a házatok is,mindenetek.Hogyan és hol fogjátok akkor majd felnevelni őket?Én nagyon gyorsan letennék a helyetekben ezekről a nevekről,mert csak ti járnátok rosszabbul.
2021. dec. 15. 18:26
12/27 anonim válasza:
12. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ez jó volt!
2021. dec. 15. 18:27
13/27 anonim válasza:
Ne is mondd, lányom 6 éves, félévente biztos megyünk nevet változtatni, mert vagy a médiában halljuk/látjuk a nevét, vagy a játszótéren, most pl. mióta ovis, három másik kislányt is hívtak így... Gondolhatod. Mindig próbálunk először beszélni a szülőkkel, hátha lépnek ők, de sehol semmi soha. Rántanak egyet a vállukon, és részükről le van tudva.
Nekünk meg hivatalba járkálás, új okmányok stb. Borzalom az egész, előre félünk az iskolától, az egyetemről nem is beszélve, ahol tényleg akár 170-180 ember is van egy évfolyamon.
2021. dec. 15. 19:30
14/27 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDD Nem tudom mi a szánalmasabb, a névválasztás, vagy az, hogy téged ez ennyire érdekel. Az, hogy két ember ikreit hasonlóan hívják, az nem ciki, de minden más igen ebben a történetben.
2021. dec. 15. 19:45
15/27 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy a lánya a kutyám nevét kapja.
2021. dec. 15. 20:59
16/27 anonim válasza:
Mi a fenéért érdekel? Én itt olvastam, mi lesz a gyerekei neve, egyébként baromira nem érdekel, ahogy az értelmes emberek nagy többségét sem. Pont lesz@rom, hogy melyik celeb gyerekét hogy hívják.
2021. dec. 15. 21:09
17/27 anonim válasza:
Kérdező! Hány éves vagy? 12?
2021. dec. 15. 21:19
18/27 anonim válasza:
Teve
2021. dec. 15. 21:45
19/27 anonim válasza:
Nem hiszem el, amit a kérdező leírt, amúgy pedig a névválasztás magánügy.
2021. dec. 15. 21:46
20/27 anonim válasza:
A férjem azt se tudná, hogy ki az a Rúzsa Magdi, azt se tudná, hogy gyereket vár, de ha most elmondom neki és a 3 gyerek nevét, holnap már azt se fogja tudni. :DDD Örülök, hogy ő normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!