Ugyan úgy fogják hívni Rúzsa Magdi gyerekeit, mint a miénket. Téged bántana?
Engem nagyon idegesít. Most derült ki, hogy hogyan fogják hívni a 3-as ikreit: Lujza, Keve, Zalán. Én kettes ikrekkel vagyok várandós, egy fiu egy lány. Már rég kitaláltuk a neveiket: Lujza Magdolna (nagyim volt Magdolna, utána kapja, Lujza meg a dédim) és Zalán Keve (Zalán a férjem, Keve meg nagyon tetszik).
Így teljesen olyan, mintha őket koppintottuk volna, engem nagyon idegesít. Ti hogy lennétek ezzel?
Kit érdekel?!
Nincs olyan név, amit ne viselne már több ember.
Egy ismerősömnek Mirónak hívják a gyermekét, és mondta, hogy kb. havonta megkapja (szemtől-szembe), hogy minek kell egy hírességet így utánozni. Utána nézett, kinek hívják így a gyerekét, és az egy évvel fiatalabb, tehát még csak nem is tudta volna róla elnevezni.
Ő mondta, hogy az elején nem foglalkozott vele, de mikor már folyton ezzel jönnek, akkor már elkezdte nagyon idegesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!