Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babám nappal 1,5...

3 hónapos babám nappal 1,5 óránként, éjjel 2 óránként szopizik. Hulla vagyok mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés
Tápszer sajnos nem opció, nem fogadja el a cumisüveget, svéd itató poharat, poharat sem. Csak mellből eszik. Gyarapodni szépen gyarapszik, azzal nincs gond. Mit tudok tenni? Van egy nagyobb gyermekem is, vele ilyen nem volt.

2021. dec. 13. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

A cici nem csak étel a babának. Megnyugvás is. Persze pótolhatod cumival ha elfofadja. De én nem szoktnám rá. +A tejtermelésnek is az a jó ha sok inger éri. 3 hósan pont növekedési ugrás van.

Nálunk is volt ilyen időszak. Olyan is hogy éjjel, nappal óránként kelt. Túlélésre játszottam.

2021. dec. 13. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha az én gyerekeim csak két óránként kelnének, hálát adnék az Istennek.
2021. dec. 13. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
6%

Most nem azért,de..mi volt a próbálkozás a tápszerrel és cumisüvegekkel? Oda adtad,nem evett belőle és elkönyvelted bukónak a dolgot?

Végül is nekem mindegy,ha nem megoldás a tápszer akkor nem,van aki köti az ebet a karóhoz.

De akkor viszont át kell ezt vészelni,hát szerinted mit tudnál csinálni azon túl,hogy eteted amikor éhes?

A fejés lenne még megoldás (nappal össze gyűjtöd aza 1-2 cumisüvegre való anyatejet..),de a cumisüvegről lemondtál már,azt mondod nem fogadja el.Akkor így sem fogja.

Vannak olyan időszakok amikor sokkal anya és szopi igényesebbek,nincs mit tenni.Majd átmegy rajta.🤷

2021. dec. 14. 08:28
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

"De aki 3 hónapig édes anyatejet evett csak, az nem fogadja el a büdös halízű, jódízű tápszert..."

Mi a sz*rral próbáltad te etetni? Rohadtul nem kellene,hogy hal vagy jód íze legyen a tápszernek,kifejezetten hasonlít az anyatejre a natúr is.Normális esetben,ott nagy a baj ha hal vagy jód íze van és büdös a cucc..O.O

2021. dec. 14. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem csak arra gondol a kérdező, hogy a tápszereknek elkészítve van egy alap járaton jellegzetes, nem túl kellemes, erős illata. És az íze sem túl kellemes, ha felnőtt ember kóstol bele.

Amikor meg már az ember ilyen kérdést ír ki, az általában akkor van, amikor a legutolsó erőtartalékai is kimerültek, és teljesen kétségbeesett az örökös, csontig hatoló fáradtságtól. Plusz, ha nagyobb gyereke is van, nyilván őt is el kell látnia. Ami igen nehéz, ha alig van már ereje élni is. Ezt lehet, hogy később elfelejtjük, de az alvásmegvonás nagyon brutális emberkínzás. Aki ezt tagadja, annak nem volt igazán rossz alvó gyereke.

Valaki belinkelte az Avent-os, mellbimbót utánzó cumisüveget, azt is meg lehet próbálni. Akár úgy, hogy elalvás előtt hagyod szopni egy ideig, majd váltasz, csak nagyon kis mennyiségben, tápra az üvegből. És ha ez beválik egyszer, akár pár korgy erejéig, akkor fokozatosan, elalvás előtt egyre kevesebb lehet a mellből szopás, és egyre több a táp az üvegből az etetésben. Hátha legalább annyit nyernél vele, hogy elalvás után alszik 4 órát egyhuzamban, ha a táppal jobban kitart. Nem azt mondom, hogy mindig, csak elalváskor legalább, hogy akkor te is tudj két óránál többet aludni egyhuzamban.

Mondom ezt úgy, hogy én is voltam két lábon járó élőhalott a kialvatlanságtól, úgy, hogy a gyerekem egész nap a fejemen ugrált mellette. Seniknek nem kívánom, hogy megtudja, hosszú távon milyen érzés is ez.

2021. dec. 14. 09:51
 16/19 anonim ***** válasza:
47%
Az meg, hogy az egyik fentebbi válaszoló miért akar hálát adni az Istennek, meg miért nem, nem válasz a kérdésre.
2021. dec. 14. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
Az a helyzet hogy ha növekedési ugrásban van, vagy megnyugvást keres akkor a tápszerrel is ugyan úgy kelni fog.
2021. dec. 14. 11:00
 18/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a segítő válaszokat, ezt csak az tudja aki átélte, látom vagyunk itt páran, kicsit megnyugtat.

Persze azok is kommentálnak, akik azt nevezik szoptatásnak, hogy berakják a cicit a baba szájába életük során max 2szer a cicit...

Igen, az anyatej édes, a tápszer ehez képest borzalmas. Milumil komfort 1et, beba Ha-t, milupát, és egy másik milumilt próbáltunk. 14-es betudom a válaszod annak, hogy életedben egy percet sem szoptattál azt se tudod miről beszélsz, ne raboljuk egymás idejét.

Köszönöm a segítő válaszokat, cumit még nem nagyon szeretnék neki adni, nehogy bezavarjon a szopiba így a kisujjammal cumiztattam. Sajnos növekedési ugrásnak nem tudhatom be, mert mióta megszületett így eszik :( ugyan ez az aventes cumisüvegem van, próbáltam vele mindenhogy de löki ki a nyelvével ordít. Vettem a lasinoh mellbimbó szerűét is, meg a mamosat. Este megpróbálom megint a lefejt anyatejet, hátha.

Az a baj nem csak szellemileg merülök ki, hanem testileg is. Tuti van valami vitamin hiányzom hiába szedem a Gal+babavárót. Tudjátok régen a katonákat is így kínozták, alvásmegvonással. Na ezt érzem én is...

2021. dec. 14. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én babám lassan 10 hónapos, kisfiú. A növekedési ugrásokat nagyon megéreztük. Főként az első 2-3-at. Viszont nálunk a szoptatás nagyjából 8 hós korától csökkent le a 2-2,5 óránkéntiról 3 órára. Sajnos addig én is zombi voltam, párom segített amiben tudott, de az éjjeli kelésekhez én kellettem. Sőt 7-8 hónaposan 2 hónapon keresztül képes volt esténként másfél- két óránként kelni, aztán most ez is elmaradt. Kitartás, nem fog így maradni!
2021. dec. 14. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!