Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet valami baja, ha nen...

Lehet valami baja, ha nen kapott D vitamint?

Figyelt kérdés

Kisfiam egy hónapos. Ma kérdezték az egy hónapos státuszon, hogy kapja-e a D vitamint , merthogy naponta kellene kapnia.

A gyerekorvos nem mondta, a felírt receptek közt sem volt, ezidáig senki említést sem tett róla. Első baba, fogalmam sem volt. Tudom, utánanézhettem volna miket kell kapnia, de biztos voltam benne, hogy a doktornő mindenről szól majd. Most vettem a patikában, be is adtam neki, de félek hogy nincs-e máris valami baja, hogy egy hónapig nem kapott.

2021. dec. 13. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz, ne aggódj, mostantól adod rendesen, és kész. Nagyanyáink D-vitamin kiegészítés nélkül is felnőttek :)
2021. dec. 13. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi, csak 2 getes kortól kell. Nincs gond.
2021. dec. 13. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
De miért nem tájékozódtál terhesség alatt?? Volt rá 9 és fél hónapod!!
2021. dec. 13. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
K vitamint kapott legalább? Ha nem tápszeres, akkor az életbevágó! Anélkül agyvérzést kaphat.
2021. dec. 13. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz baja, de a k vitamin valóban fontos akkor ha anyatejes.
2021. dec. 13. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
4%
Mit csináltál terhesség alatt?
2021. dec. 13. 16:31
 7/9 A kérdező kommentje:

K vitamint kaptunk a receptek közt, azt kapja.

A terhesség alatt dolgoztam két munkahelyen, nem a neten lógtam. Amikor mégis, akkor a terhességgel kapcsolatos dolgoknak néztem utána, nem annak hogy vajon milyen gyógyszereket és vitaminokat kell majd kapnia a babának. Azt hittem, hogy azért megyünk kéthetente a gyerekorvoshoz, védőnőhöz hogy ezekről időben tájékoztassanak.

2021. dec. 13. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

En se tudtam volna rola ha nem mondja az orvos / vedono. Hiaba olvastam el mindent ez nem volt tema sehol.

Ne aggodj a d vitamin igazabol kiegeszites de mostantol add neki.

2021. dec. 13. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem katasztrófa,majd adod neki mostantól.:D
2021. dec. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!