Lehet valami baja, ha nen kapott D vitamint?
Kisfiam egy hónapos. Ma kérdezték az egy hónapos státuszon, hogy kapja-e a D vitamint , merthogy naponta kellene kapnia.
A gyerekorvos nem mondta, a felírt receptek közt sem volt, ezidáig senki említést sem tett róla. Első baba, fogalmam sem volt. Tudom, utánanézhettem volna miket kell kapnia, de biztos voltam benne, hogy a doktornő mindenről szól majd. Most vettem a patikában, be is adtam neki, de félek hogy nincs-e máris valami baja, hogy egy hónapig nem kapott.
K vitamint kaptunk a receptek közt, azt kapja.
A terhesség alatt dolgoztam két munkahelyen, nem a neten lógtam. Amikor mégis, akkor a terhességgel kapcsolatos dolgoknak néztem utána, nem annak hogy vajon milyen gyógyszereket és vitaminokat kell majd kapnia a babának. Azt hittem, hogy azért megyünk kéthetente a gyerekorvoshoz, védőnőhöz hogy ezekről időben tájékoztassanak.
En se tudtam volna rola ha nem mondja az orvos / vedono. Hiaba olvastam el mindent ez nem volt tema sehol.
Ne aggodj a d vitamin igazabol kiegeszites de mostantol add neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!