Valakinek van ötlete mitől mehet a kicsi hasa még mindíg? Voltunk dokinál kapott hasfogót, c vitamint, probiutikumot, néha kapott dermicidet mert lázas volt.
Nyáladzik, de azt mondja a doktor nő nem látja a fogat.
Széklet tenyéstés eredményére várunk, de a kicsim ugyan úgy a hasfogó ellenére 8-10 pelust elhasznál egy nap.
Piciket eszik a 150 ml-hez képest 30-60 ml. Teázik. Amúgy úgy elvan többet alszik. Szerintetek a foga lesz hogy 4 napja megy a hasija vagy baci?
Nekünk 5 hónaposan volt hasonló. Calici okozta.
A popsijára Canestent használtunk napi 3x, egyébként kék kenőccsel kentem.
Mind a két választ én írtam. :)
Nálunk durva helyzet volt. 2 hétig tartott a hasmenés, majd 1 hét után kezdődött újra. Kórházba is kerültünk, és még mindig kimutatták a calicit. 3,5 hét eltéréssel lett elküldve a két minta. A 2. felvonás 2,5-3 hétig tartott.
Bocsi! Evett attól függetlenül?
Nektek is picike kakik voltak? Nekünk picik jönnek.
Változó volt a kaja mennyisége. Anyatejes volt, sokszor szopizott, hol keveset, hol többet.
Nem volt sok kakija, de sokszor és nagyon híg. 2-3 naponta volt 1-1 pelus, amit csurig telerakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!