20-án leszünk 5 hónaposak. Utál hason lenni. Ha hasra teszem 2 perc és üvölt. Nem tartja ki magát teljesen kb. 5 centire az ágytol. Normális? A védőnő semmit nem mondd
Leszünk?
Te is? Most akkor ikrek vagytok?
Az én fiam 3 hónaposan nem tartotta magát hason, pedig ilyenkor már illene. Szóval 5 hónaposan egyáltalán nem normális. Nálunk a gyógytorna sokat segített. Devényesnél is jártunk, de nem talált eltérést, így mardt a gyógytorna.
Hamar keress fel valakit aki tud segíteni. A védőnőt nem is értem, hiszen a 3 hónapos státuszban benne van, hogy hason kitudja e tolni magát. Ha nem akkor kellene javasolnia dévényt, gyógytornát vagy valamit. Nekünk is a vedőnő segített 3 hónaposan .....nem 5.
Hát,ezt már nem mondanám normálisnak,ezzel orvoshoz kellene fordulni,mert valami nem stimmel.
Lehet feszes izom,vagy valami fájdalom miatt is,azért közel fél évesen már a kúszás-ülés szokott következni,nem a hason kitartás..
:( minden alkalommal mondtam a védőnőnek is, a gyerekorvosnak is és nrm mondtak semmit, csak hogy lusta :(
Pocakpárnát is vettem neki. Azon leteszi a fejét én nezelődik :(
Nem hiszem el, hogy a védőnő nem mondott semmit hiszen már a 3 hónapos státusz vizsgálatban is van erről szó, a 4 hónapos meg 4-5 kérdés is van ilyen témában.
1. Ha hasra fekteti, fejét felemelve, alkarján támaszkodik?
2. Hátáról az oldalára fordul?
3. Hason fekve a körülötte lévő játékért hol az egyik, hol a másik kezével egyformán nyúl?
10. Hason fekve 10-15 percet önállóan eljátszik?
12. Hason fekve az oldalról nyújtott játékért a másik kezével átnyúl?
(Azaz a jobbról nyújtott tárgyat is csak bal kezével fogja meg vagy fordítva?
Szóval baj. Keress gyógytornászt, konduktort, Dévényest!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!