Mekkorának kell lennie egy hónaposan a babának a súlya?
Az én kis herecgnőm, 36. héten született 2850 gramal és 51 centivel. Távozási súlyunk 2640 volt, az első házi orvosi találkozáson 2660 g.
Múlt csütörtökön viszont 2910 g volt.
Holnap után, hétfőn megyünk házi dokihoz és a védőnőhöz.
Már előre félek, mit fognak mindketten a fejemhez vágni, mert múltkor gorombáskodott velem a védőnő, hogy 250 g gyarapodás az édes kevés.
Pedig egészséges, szépen fejlődik, eszik rendesen, persze napszaktól változik, valamikor többet kevesebbet.
Az én fiam is 2800 grammal jött haza a kórházból, és így mondták a 400 gramm minimumot, de akkor ezek szerint van ebben is eltérés orvos és orvos között. Az biztos, hogy nem árt, ha utánanéznek, hogy nincs-e valami betegség a hátterében a lasabb hízásnak, de ennek nem az a módja, hogy az anyukával gorombáskodnak.
2-es voltam.
Köszönöm szépen a válaszaitokat:) Kicsit megnyugodtam. Akkor ez babánként változó, hogy milyen súlya kell hogy legyen.
Remélem minden rendben lesz ma :) Jó babázást nektek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!