Miért nem engedi a Védőnő hogy át térjünk a 2es tápszerre,8 hónaposan még mindig 0-ás! Szerintetek?
Mikor féléves lett a lányom kérdeztem hogy ne álljunk át a 2es-re? Azt mondta neeem nincs rá szükség. Pedig mondtam neki hogy soha nem eszi meg az adagját a mai napig 130-150ml eszik. Amúgy a 2-es sűrűbb?laktatóbb?
Már a gyógyszertárban is kérdezgetik hogy nem kellene át állni?
Hagyjam a francba a Védőnőt és váltsak?
Nem a védőnő tiszte ezt eldönteni. A gyerekorvos már joggal javasolhat.
De annyira ne akarj váltani. Nagy kincs egy bevált tápszer. Konkrétan semmi baja nem lesz, ha akár 1 éves koráig a "nullás" tápszert kapja.
Egyébként is 0-ról előbb 1 (akkor is ha csak rövid ideig), majd csak azután 2. Ez lenne a fokozatos átállás.
Védőnöhöz tanàcsadàsra azaz tanàcsokért jàr az ember, nem diktàtumokért.
Gyerekorvos véleménye a dologról?
Biztos nem hallgatnék rà.
Igen igen már hozzátáplálok 4hós kora óta. Nem igazán van segítségemre ebben sem, mikor elkezdtem akkor mondta hogy miket adhatok először stb. És kb. Ennyi.
Úgyhogy jóbarátom az internet innen lesek ezt azt. De szerencsére nincs gond a hozzátáplálással már 3 étkezés ki van váltva, csa reggeli meg vacsi még tápszer és azt gondolom nem lakik jól éjszakára tőle mert nyugtalanul alszik.de nem ébred csak nyöszörög. Azért gondoltam hogy váltanék hátha jobban laktatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!