Akinek a babája Humana Baby Fit1-es tápszert ette a babája 6 hónaposan milyen tápszerre váltott? Váltott egyáltalán?
Szia!Az én kisfiam (8,5 hónapos) is Baby fit 1-t kap,nálunk is aktuális már a váltás.A dokinéni javasolta a Baby fit 2-t,azt mondta maradjunk ennél a márkánál,mert már megszokta és nem okozott problémát ezidáig.
Váltani mindenképpen kell,mert ahogy nőnek a kicsik,egyre több energiára van szükségük és az életkornak megfelelően ezek a tápszerek más összetételűek.
Képzeld,én már 4 gyógyszertárban jártam,sehol sem tudtak adni ebből a Baby fit 2-ből,nem is tudom,hol lehet majd beszerezni.:(
Na meg drágább is lesz,mert nem írhatják fel receptre.
szia
az enyém 1 éves, és még mindig az 1-est eszi, a legközelebbi felírásnál fogunk váltani, mert akkor már az 1-est nem tudja felírni :)
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Szóval 1 éves koráig fel tudja írni a doki az 1est ez jó hír! Nekem azt mondta a doki hogy meg is szűnt a Baby fit 2, de a honlapjukon láttam hogy van. Ezért gondoltam hogy szólok a gyógyszertárba próbáljanak be szerezni de előtte gondoltam megkérdezlek titeket. 6 hónapos a kislányom és reggel és este kap tápszert van amikor délután is. De nem hízik most még fogyott is azért gondoltam hogy váltani kellene 2-re. Kérlek még ha tudtok adjatok tanácsot.
második vagyok ismét
Szia!Még délelőtt megkérdeztem,és valóban nem forgalmazzák már a Baby fit 2-t,egy gyógyszereész ismerősöm szerint leálltak a gyártásával.Hát ezért nem kaptam én sehol!:(
Említetted az orvosodnak,hogy baj van a kisbabád gyarapodásával?Nem segített?Az igaz,hogy ilyenkor,amikor többet mozgolódnak már a kicsik,kevesebbet híznak...de fogyni biztosan nem jó.Esetleg fogzik és amiatt étvágytalan?
Beszélj az orvosotokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!