Baba mellett hogy maradsz csinos? Mit teszel azért hogy jobban érezd magad a bőrödben?
Elsősorban kell hozzá egy jó férj/apa, aki támogat, önbizalmat ad és nem lehúz, nem hanyagol el. Akinek néha lepasszolod a babát, amíg elmégy fodrászhoz, kozmetikushoz.
Én beszereztem otthonra egy ellipszis trénert, így akkor is tudok edzeni, ha a gyerek alszik/elvan és játszik. Youtube-on vannak jó kis torna videók, és a gyerkekkel tél ellenére is ki lehet mozdulni sétálni mindenfelé.
Én tovább húztam az időt. 9hónapot adtam magamnak, hogy addig én kicsit háttérbe vagyok. Most elkezdtem tornázni járni, ha megyek valahova magassarkút veszek, kicsit jobban kicsinosítom magam mint eddig, talán még a hajam is leengedem ha a baba nélkül megyünk valahova :D
De ahogy előttem is írták mindig is nőnek éreztem magam csak nem a kinézet volt a legfontosabb.
Sok minden nálam nem változott. Összesen 11 kg-ot híztam, abból már a kórházban lement 6 kg. Aztán pár hét múlva még 3 kg lement rólam. Viszont 4-5 kg utána vissza is jött. A kialvatlanságtól nem vagyok képes úgy kontrollálni az étkezésemet, ahogyan korábban tudtam. Most sem vagyok kövér, de számomra ez már a jó ízlés felső határa, ahogyan kinézek. Ameddig nem tudom magam kialudni, addig le sem fogok fogyni a korábbi súlyomra, ezt elfogadtam.
És mit teszek? Próbálok olyan gyakran hajat mosni, amennyire tudok, manikűrözni, körmöt lakkozni. Mert ettől jobb a hangulatom. Az otthoni ruhám sem melegítő (korábban sem volt az), és ugyanúgy hordok ékszereket is. Az arcomat kedvesnek és csinosnak tartom, elég a korrektor, hogy a durván karikás szemem ne látszódjon.
Ám én a legjobban aludni szeretnék :-). Nőnek ugyanúgy érzem magam, csak már normális embernek nem a 16 hónapnyi éjszakai buliktól :D.
Amúgy én tudom is szeretni a testemet. Akkor is, ha kicsit nagyobb a hasam, és maradtak rajta terhességi csíkok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!