Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet környezetbarát...

Hogyan lehet környezetbarát terméknek hirdetni műanyag csillámos és műanyag konfettis mosipelusokat?

Figyelt kérdés
Most láttam egy webáruházban, amit azért néztem, mert környezetbarátnak ajánlották a termékeit. A többi mosipelus pedig tiszta festék, harsány nyomtatott mintákkal... De a rengeteg műanyag konfetti, már mindenen túltesz. Ezzel védjük a bolygót?

2021. dec. 10. 06:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm! A felsoroltak közül kettő is nagyon szimpatikus.
2021. dec. 10. 12:38
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es értem, amit mondasz, de jó pár száz műanyag flitter felvarrva egy "környezettudatos pelusra", nekem nagyon visszás...
2021. dec. 10. 12:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Annyiban tévedtem, hogy a kérdésben kiírt pelusokon a csillám, csak nyomott minta, tehát festék és a műanyag flitterek is!

Viszont továbbra sem érzem jónak ezt az irányt, de elfogadom, hogy miért ne lehetne igény rá.

2021. dec. 10. 21:59
 14/16 anonim válasza:

Jajj annnnyira tudtam, hogy kiről/miről lesz szó, már csak a fő kérdésből:D

Kérdező, ne lepődj meg, a cégtulajdonos asszonka nem éppen az ész mintaképe...

2021. dec. 10. 22:05
 15/16 A kérdező kommentje:

Cégtulajdonosban elsőre mindenképp szimpatikus volt, az hogy mit és miért árul.

A pelusokon kiakadtam.

Aztán rájöttem, nem műanyag, csak festék. tévedtem...

Viszont az itteni ajánlások miatt úgy érzem megtaláltam azt a helyet, ahol számomra szimpatikusabb pelusok rendelhetőek.

Abban teljesen igazat adok utólag, kicsit átgondoltabban az egyik válaszolónak, miszerint inkább vegyék a műanyag giccsre hajazó mosipelust, mint az eldobhatót.

És az is lehet, van egy olyan réteg, aki nem környezettudatosságból választja, hanem azért, mert milyen menő már (a sok csillám és flitter utánzat a baba popóján... ami általában, főleg így télen úgyis a ruha alatt van, de sebaj...). Viszont ha őket ezzel lehet átcsábítani egy tudatosabb életforma felé, akkor már én is másképp tekintek az egészre.

2021. dec. 10. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy tipp: ne vásárolj be egy nagyon szimpatikus típusból se nagyon, mert a babák nagyon eltérő alkatúak, s menet közben is változnak.

Én javasoltam az adott hazai márkákat, mindet használtuk, de nem egyszerre.

2021. dec. 11. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!