Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Oltás után 37.5 fok ok?

Oltás után 37.5 fok ok?

Figyelt kérdés

Nyűgös ma az 5 hónapos babám, délelőtt kapott oltásokat.

Az orvos nem mondta, hogy belázasodhat, meg hát igazából nem is lázasodott be, de mi a normális, mikor kell kúpot adnom, és mennyit? (6.5 kilós)

2021. dec. 8. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Hol mérges,ha fenékbe akkor abból le kell vonni a 0.5ot.

Ettől függetlenül nálunk minden oltás után volt hőemelkedés.Szoval ez lehet akár normális is.Figyelgesd.

2021. dec. 8. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Hónaljból mértem.

Eddig nem volt semmi a korábbi oltások után, most meg sirdogál és melegnek érzem.

2021. dec. 8. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsenek fájdalmai akkor nincs ok a gyógyszerre,főleg nappal.37,5 még egyébként hőemelkedés csak,de megint ott van az,hogy ha fájdalmai vannak akkor bizony oda kell a gyógyszer,mert nem a láz az ami első sorban kínozza.Fejfájás,vagy ilyesmi társulhat mellé és az kellemetlen.

Éjszaka én 38 vagy 38.5 (levonással) felett már adnék neki,hogy nyugodtan tudjon aludni,én is nyugodtabban aludtam pár órát amikor tudtam,hogy nem kelhetek arra hogy egyszer csak 39 fok feletti lázat kell csillapítani.

2021. dec. 8. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!