Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van ötletetek, hogy hol tudok...

Van ötletetek, hogy hol tudok venni gumibugyit? Állandóak az éjszakai "pisibalesetek", de így legalább a ruhája nem ázna el.

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 09:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötletet, megnézem akkor a tescoban! Valami ilyesmire gondoltam. Köszi még egyszer!
2010. szept. 6. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:
A lányomnak is volt 11 hónaposan hasonló sokat pisilős 2-3 hete, aztán elmúlt, mert már nem ivott annyit éjjel. Én csak cumit adtam neki, és csak akkor inni, ha a cumi nem volt elég. Azóta is iszik legalább egyszer éjjel, de már csak kisebb mennyiséget, így kipirja a pampers 4 plusz pelusában. Talán nappal többet kellene itatni, és akkor nem inna annyit éjjel. Én ezzel a két dologgal próbálkoztam, és azóta száraz legalább a ruhája reggelre.
2010. szept. 6. 13:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én nem itatom. Ő kiszolgálja magát, már 8 hónapos kora óta. Nappal is elég sokat iszik, és amióta nappal kiszolgálta magát, éjszakára is betettem neki a csőrösét az ágyába. Ha nem ezt tenném, kábé 10x kellene felkelnem, hogy inni adjak neki. Bocsi, de nekem ez így sokkal kényelmesebb.
2010. szept. 6. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:

csak igyon nyugodtan, a legnagyobb marhaságnak tartom szomjaztatani a gyereket, azért h majd megtanulja a szobatisztaságot. egyszerűen még nagyon fiatal, bőven ráér bilizni is. az enyém 2éves elmúlt amikor elkezdte és 2hét alatt megtanulta, mert már érett volt rá. nagyobb pelus, kötős bugyi, tökéletes ötletek.

és nyugodtan hagyd, hagy igyon ami kell neki

2010. szept. 8. 13:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Most, hogy bejöttek a hűvösebb napok, már nem iszik olyan sokat, így nincs is átázásos gondunk (most éjjel sem kellett ruhát cserélnem rajta). Egyébként megnéztem itt a tescoban, sajnos nem találtam ilyen kötős bugyit. Sőt, voltam egy bababoltban, DM-ben, Müllerben és Rossmannban is. A Brendonban lett volna egy hasonló dolog, de majdnem 5000 Ft-ba került, azt egy kicsit sokalltam, így még keresgélek... :(
2010. szept. 8. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!