Mikor éreztétek azt hogy vissza kaptátok az életeteket?
Figyelt kérdés
Nyilván tudom, hogy soha nem lesz már olyan, mint régen, nincs is ezzel probléma. Csupán mi állandóan programoztunk, mentünk erre arra és ezt a babával is így tervezzük majd. De körülbelül mennyi időnek kell eltelni, hogy aktívabbak legyenek a napok? Nyilván így is aktívak, aludni sokat nem kell. 10 napos most a baba.2021. dec. 6. 15:59
21/22 anonim válasza:
Amikor visszamentem dolgozni, mindkét gyereknél két éves koruk körül
22/22 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Már ma sokkal jobban érzem magam, voltunk védőnőnél, elindult a súlya is, lement mára a sárgaság, magátok éber és kéri a cicit, eszik is szépen. Persze ettől még kapja a tápszert, de legalább dolgoztatja a cicit.
Apa várt vele a levegőn én befutottam a boltba. Pénteken már visszük sétálni nagyobb körre is.
Ilyenre gondoltam, hogy visszatér az élet, nem az éjszakázás és 0-24ben a babával lenni ellen beszéltem. Ezt mi vállaltuk, így lesz tökéletes :) csak a mozgolódás ami fura, de biztos vagyok benne, hogy azt is meg fogjuk oldani Vele, hiszen ehhez fog szokni az elejétől.
2021. dec. 7. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!