Mennyi idős volt a babátok mikor már külön szobában aludt?
Első gyerkőccel: kicsi lakásban, külön ágyban aludt 9 hónapos koráig, aztán érdekes módon egyszercsak közénk szokott...:)(egyre borzasztóbb volt az altatási cécó, így nyugodtabb lett ő is és mi is). Aztán 2 és fél éves volt, amikor mondtuk neki, hogy új ágyat veszünk neki (kész lett a mostani, nagy családi házunk is), ki is választhatja a színeket, na onnantól teljesen külön szobában alszik.
Második gyerkőc: születése pillanatától külön ágyban, de az első 2 hónapban én is a szobájában aludtam, már csak a szopizások rendszertelensége miatt is (meg hogy halljam a szuszogását..:)) Most 4 hónapos, nyitott ajtóknál, de külön alszik teljesen.
Első itthon töltött éjszaka óta! Nagyon közel van a 2 szoba és légzésfigyelőnk is van!
Én nem merek kockáztatni, hogy magam mellett altassam, mert apa és én is borzasztó kajlán tudunk aludni és félek, hogy rá fekszünk!
Szerintem se lesz a gyereknek semmi baja, ha nem a szülőkkel alszik!
A legelső éjszaka óta. A párom szerette volna,ha a lányok velünk aludtak volna,de én úgy gondoltam,mindenkinek jobb,ha a babák a saját szobájukban,saját ágyukban alszanak. A szobájuk közvetlenül mellettünk van,úgyhogy minden rezdülésüket hallom.
22 hós lányok anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!