Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babátok...

Mennyi idős volt a babátok mikor már külön szobában aludt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4 hónapos volt, amikor visszaköltöztem az apjához. de nyitott ajtónál alszunk, légvonalban alig 2 méterre egymástól, így minden rezzenését halljuk.
2010. szept. 5. 21:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Az én babám koraszülött volt,tüdőműködés nélkül született,így amikor 1,5 hónap múlva hazajöhetett a kórházból,légzésfigyelővel az ágyunk mellé volt tolva a kiságya.4 hónapos volt amikor átkerült a szobájába.
2010. szept. 5. 21:48
 13/21 anonim ***** válasza:
13 hónapos kora óta.
2010. szept. 5. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
5 hónaposan került át a szobájába. Ritkán jön át hozzánk, olyankor rosszat álmodik.
2010. szept. 5. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:

Első gyerkőccel: kicsi lakásban, külön ágyban aludt 9 hónapos koráig, aztán érdekes módon egyszercsak közénk szokott...:)(egyre borzasztóbb volt az altatási cécó, így nyugodtabb lett ő is és mi is). Aztán 2 és fél éves volt, amikor mondtuk neki, hogy új ágyat veszünk neki (kész lett a mostani, nagy családi házunk is), ki is választhatja a színeket, na onnantól teljesen külön szobában alszik.

Második gyerkőc: születése pillanatától külön ágyban, de az első 2 hónapban én is a szobájában aludtam, már csak a szopizások rendszertelensége miatt is (meg hogy halljam a szuszogását..:)) Most 4 hónapos, nyitott ajtóknál, de külön alszik teljesen.

2010. szept. 5. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Első itthon töltött éjszaka óta! Nagyon közel van a 2 szoba és légzésfigyelőnk is van!

Én nem merek kockáztatni, hogy magam mellett altassam, mert apa és én is borzasztó kajlán tudunk aludni és félek, hogy rá fekszünk!

Szerintem se lesz a gyereknek semmi baja, ha nem a szülőkkel alszik!

2010. szept. 5. 22:50
 17/21 anonim ***** válasza:

A legelső éjszaka óta. A párom szerette volna,ha a lányok velünk aludtak volna,de én úgy gondoltam,mindenkinek jobb,ha a babák a saját szobájukban,saját ágyukban alszanak. A szobájuk közvetlenül mellettünk van,úgyhogy minden rezdülésüket hallom.

22 hós lányok anyukája

2010. szept. 6. 01:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia!10 hetes a lányom és első perctől külön alszik a saját kis szobájában!
2010. szept. 6. 07:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Szintén külön szobában alszik az első itthon töltött éjjel óta. Két hete aludt velünk egy ágyban két éjszakát, mert "nyaralás" gyanánt elutaztunk Fonyódra, és nem volt külön kiságy, így köztünk aludt.
2010. szept. 6. 09:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Első naptól kezdve saját szobában, saját ágyban. Kivéve ha beteg, lázas. Akkor magunk mellé vesszük mert lázasan nagyon nehezen alszik.
2010. szept. 6. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!