Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukák, meddig...

Tapasztalt anyukák, meddig volt veletek egy szobában a babátok?

Figyelt kérdés
Hány hónapos kortól ajánlott külön szobába,költöztetni?
2010. dec. 10. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:

6 hónapos korig jobban alkalmazkodik az új környezethez, így előtte javasolják.

kislányom most 11 hós, és egy évesen visszük át. szopis baba, 1 hónapja még szopizott éjjel is, azóta végig alussza az éjszakát. kb 2 hónapja még kétszer szopizott előtte akár 3-szor is....ezért nem vittük még át

2010. dec. 10. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor tettem mindet külön szobába, amikor már nem kelt fel éjjel szopni.
2010. dec. 10. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

15 hónaposan, de csak mert a védőnő állandóan rágta a fülünket miatta. Egyáltalán nem volt probléma az átszokással. A kuckója megvan mindkét helyen, az nem változott.

De hétvégente reggel azért velünk alszik még :)

Ne azt nézd, hogy mikortól kell vagy ajánlott. Akkor, amikor úgy érzitek, hogy vagy nektek, vagy a babának ez az igénye. Modern nevelési elvek ide vagy oda. Régen sem aludtak külön a kicsik még a 80-as évek elején sem nagyon.

2010. dec. 10. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én az Ő szobájába aludtam 4 hónapos koráig aztán kiköltöztem mert a szuszogásától meg a horkolásától! nem tudtam aludni. Állandóan azt hallgattam ha kellett ha nem és igy egész éjjel fent voltam.
2010. dec. 10. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
4-5 hetes kora óta egyedül alszik:)! Szereti a szobáját:)! Sosem akart köztünk aludni pedig próbáltuk. Már 16hós.
2010. dec. 10. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

3 hetesen tettük át a saját ágyába, előtte mellettem aludt a babakocsi mózesében. Soha nem akartam, hogy egy ágyban aludjunk, mindhármunknak így volt jó.

10 hós koráig szopizott, soha nem hagytuk sírni, kb. 80%-ban átalussza az éjszakát (jövő hétel lesz 1 éves).

2010. dec. 10. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
11 hónapos korában költöztünk vissza a saját szobánkba, mert úgy vettük észre, zavarjuk őt. Azóta csak 1x ébred éjjel, akkor átjön hozzánk, és alszunk reggelig.
2010. dec. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!