Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik a 3 hós babátok?

Mennyit alszik a 3 hós babátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez így még normális-e, gondoltam megkérdezem másoknál, hogy van.

Az én babám átalussza az éjszakát. Mondjuk este fél kilenctöl hajnal 5ig.

De ezek után is 1 órát tölt ébren, max másfelet, majd újra alszik. Ilyenkor változó mennyit. Van, hogy 40 percet, van, hogy 1 órát.

És ez így megy egész nap.

Mikor ébren van sokat nevet, nézelödik, kezeivel szórakoztatja magát, kicsit el van a játszószönyegen. Szóval nem tünik lehangoltnak.

Ez így még normálisnak számít? Vagy ez már túl sok alvás, forduljak orvoshoz?

Köszönöm a válaszokat

2021. dec. 3. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Az én lányom 3 hónapos korától este fél 9-től reggel 6-7-ig aludt aztán kb 9-kor megint aludt 11- fél 12-ig majd ebéd után 1-3 között aztán olyan 5-6 között. Nagyjából így volt. Nem igazán volt többet ébren 1.5-2 óránál. Sőt.
2021. dec. 3. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Huu, akkor jó!

Köszönöm, hogy írtál!

2021. dec. 3. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a második gyermekem volt ilyen. Nem viccelek, 11 hónapos koráig szinte csak aludt. Voltunk neuropsichiatrián, mert addig nem mászott stb. és én nagyon izgultam. Azt mondta az orvos hogy csak lusta. Most 6 éves, és semmi baja. Vidám, eszes kislány. Szerintem 3 hónaposan bővem belefér hogy ennyit alszik, sőt...
2021. dec. 3. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál.

Kicsit megnyugodtam akkor.

2021. dec. 3. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az enyém 2 hét múlva lesz 3 hónapos és ugyanilyen, mint a tied. Írok pü-t
2021. dec. 4. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!