Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogy a 2,5 evesem meg...

Baj, hogy a 2,5 evesem meg nem jatszik igy a figurakkal?

Figyelt kérdés

Legofigurakkal, babakkal vagy a plusseivel nem jatszik ugy hogy mintha beszelgetnenek egymassal vagy neki. Tehat nem beszel “a helyukben”

Remelem erthetoen irom.

Anyosom azt mondja ez aggaszto.

Bar hozzateszem 2 evesen kezdett csak beszelni tehat egyelore max 2 szavas mondatai vannak de inkabb csak szavakat mond. Lehet h ezert? Es ha mar mondatokban beszel megjon ez is?

2021. nov. 30. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ez ostobaság. Mit kellene beszélni a játékoknak? Ha majd elég idős lesz, és iskolásat játszik, akkor csinálja ezt.
2021. nov. 30. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi mást jatszik? Szokott fozocskezni, vagy autózni, telefonálni babanyelven?

Az anyosodnak mi a foglalkozása?:D

2021. nov. 30. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még a 6 évesem se beszélteti a figurákat. Arra se emlékszem, hogy én valaha csináltam volna. Én "beszéltem" hozzájuk, de nem beszéltem a helyükben. Soha nem volt semmilyen problémám.
2021. nov. 30. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen amugy szerepjatekozik. Es latom h a vele egykoruak csinaljak ezt.
2021. nov. 30. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!