Közel 4 hós kisfiam állandóan ülni próbál? Nem árthat neki? Hogy segítsek?
Erőltetni semmit nem szabad, csak amit magától is csinál.
Igen, ilyenkor már kezdenek ülni akarni, de még nem tudnak, ezért nem is szabad ültetni. Kitámasztva meg végképp nem.
Néha vedd az öledbe rövid időre, szeret így nézelődni, másképp lát. VAgy tedd a hordozóba, pihenőszékbe kicsit. De ennél többet még ne.
CSak ahogy ő fejlődik.
A mi babaánk is mindig ülni akar. 9-én volt 4 hós. A doki azt mondta, hogy csak akkor szabad ülnie, ha aktív izommozgás van, magyarul, ha ő húzza fel magát, de akkor is csak rövid ideig. Pihenőszékünk nekünk is van, abban lehet. A miénknek nem lehet állítani a támláját, "kagyló" alakú, kicsit íves, de nem megerőltertő a babának. A doki szerint abban lehet. Kitámasztva ültetni nem szabad!!!
Jó babázást!
Én ugyanígy vagyok ahogy ti nekem a bébihordózóba érzi csak jól magát mert már mindent lát a kis drága.Üdv és jó babázást.
Nekem pölö abszolute nem kellett fogni a fejét és forgati magátol tartotta és forgatta a fejét a születése után egyből
Köszi a jó tanácsokat,sokat segítettetek!Akkor majd segítek neki, de nem hagyom,hogy túl eröltesse magát a pindúr.
Jó babázást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!