Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy elmenjen fogorvoshoz? Állandóan fáj a foga! Mit tudnék tenni én, hogy segítsek neki eljutni a fogorvoshoz?
Az a helyzet, hogy kb 10 éve nem volt fogorvosnál. 2 évvel ezelőtt beleláttam a szájába véletlenül, és borzasztó volt a látvány. Az összes foga barna, meg fekete, és tövig van kopva :\\\'( Mostanában az egyik állandóan fáj neki, több napig fel volt dagadva az arca. Aztán meg gennyes váladék jött belőle... Mondanom sem kell, ez a szexuális életünkre (is) igen rossz hatással van. Hogyan vegyem rá, hogy elmenjen? Már többször eljátszotta, hogy elment, de mindig kiderült, hogy hazudott. Mit tehetnék én? Kérlek, segítsetek!!
Köszi
Ha ennyire fél , és a pénz nem annyira számít,keressetek egy magánfogászatot, ahol altatásban megcsinálják a fogait.
Ma már ez egyáltalán nem nagy ügy.
Ha sok a rossz fog, még egyszerűbb,és gyorsabb is.
Nem, sajnos. Pedig tegnapelőtt egy másik foga durrant be, megint puklis lett az arca :(((
Tök jó, hogy Te elmentél! Gratula
szia megint én vagyok.tegnap is el kellett mennem,mert egy másik fogam bedurrant,kihúzták.rosszul lettem még éjszaka is a fájdalomtól,meg az idegességtől hogy 2 rejtett bölcsességfogat még ki kell vésni.az egyik ami begennyesedett.megmondanád,hogy milyen fájdalomcsillapítót használ a férjed,hogy ilyen jól bírja?
ő nem feszült,ideges?nekem szegény gyerekeimhez sincs türelmem :((
Én algoflex forte és advil ultra bogyókkal vészeltem át egy dagadást, és gyökérelhalást 4 napon át.
Na és persze egyik jégakkut a másik után pakoltam az arcomra
a gyökérelhalás az milyen?még nem hallottam róla.voltál fogorvosnál?
második napon vagyok,algopirinezek de mit sem ér ez se.még mi8ndig nagyon dagadt az arcom.előtte demalgont szedtem meg cataflamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!