19881001 kérdése:
Kislányom 5 hónapos múlt,koraszülött így korrigáltan 3,5 hónapos!gyűlöl hason lenni!járt már vki így és mikor változott a dolog?
Figyelt kérdés
Voltunk dévényesnél,2x kellett mennünk, többször nem látta indokoltnak!de a kórházba azt mondta a neurológus h nagy baj hogy nem hasal!így vinnünk kell tornára hozzá!itthon is tornaztatom,de semmi változás!üvölt ha hason van!vki járt már így?mikor lesz ez jobb?sírni nem hagyom. Így felveszem 2-3 perc után!2021. nov. 27. 16:52
1/6 anonim válasza:
Nekem 7 hetes a fiam, szintén utálja. Youtubeon van fent ez a hey bear sensory csatorna. Táncoló gyümölcsök…valamiért minden gyerek imádja. Leteszem elé hason és simán el van 10-15 percet. Persze neki nincs fájdalma, csak nem szeret. Nálatok nyilván nem tudom mi a helyzet, de egy próbát megér.
2/6 anonim válasza:
7 hetesen nézi a youtubeot? Ez igen.
3/6 anonim válasza:
Nálunk is ez volt:
- tedd a mellkasodra, az is hasalás és jobban elviseli
- kemény felületre kell rakni, lányom matraca viszonylag puha és azért nem tudta emelni a fejét, vettem egy kemény matracot, hamar sikerült és nem bőgött többet
- tegyél az arcához közel játékot, rázd neki a csörgőt, vagy tegyél kontrasztos képet, beszélj hozzá.
4/6 anonim válasza:
Ha sokat van karban, az is erősíti a hátizmokat, (részben) kiválthatod azzal. Hordozókendő is jó.
5/6 anonim válasza:
Igen 10 percre nézi, mert máshogy nem marad hason. Mivel semmi más nem jött be, se csörgő, se éneklés. Nyilván azt sem tudod mi az de belepofázol te szuperanya.
6/6 A kérdező kommentje:
Sokat van karban...igazából én úgy látom h azért is utál hason mert a kezeit nem használja!mintha ott se lennének!hiába igazitom be neki, pár másodperc után újra csak ma mellé teszi és szó szerint a mellkasán fekszik ami gondolom annyira kényelmetlen lehet h azért is sír!ha még folyton tartom neki azért ordít!
2021. nov. 27. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!