Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15,5 hónapos kislánynak még...

15,5 hónapos kislánynak még korai lenne gyurmát venni?

Figyelt kérdés

Van esetleg valami ötlet milyet (márka, típus) ?

Köszönöm! 😊

2021. okt. 2. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen.
2021. okt. 2. 19:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok, hogy vagy megenné vagy 2 percig lenne érdekes (és megenné) 😜
2021. okt. 2. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg próbáld ki só liszt gyurmával és nem fog megtenni semmi károsat. Korainak mondanám én is de Te ismered és érzed mire érett meg 🙂
2021. okt. 2. 19:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Sógyurma!!!!! Huuu, remek ötlet, egy próbát megér 😉😊 kicsit nyomogatja kis ujjacskáival, aztán majd én elgyurmázgatok 😁

Nagyon köszi a tippet!!

2021. okt. 2. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Szívesen 🙂
2021. okt. 2. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Én ha valamit készítek, pl kenyeret, akkor engedem, hogy nyomkorássza a tésztát. :) most 19 hónapos, de a konkrét gyurma sztm felesleges.

Ahogy ujjfestéket sem veszek, nyomok neki egy kis ketchupot, majonézt aztán kész 😅

2021. okt. 2. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

Egészen más az, hogy egy tésztával “dolgoznak”, mint a gyurma… az enyémek is segítenek pékáruval dolgozni, szúrkálják a pogit, kekszet, keverik a piskótát, de imádnak gyurmázni és teljesen máshogy használják.

Sólisztgyurmát csinálj neki, színezheted ételfestékkel, aztán ha látod, hogy megbízható és élvezi, akkor lehet rendes.

2021. okt. 2. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván nem figurákat formáznak vele a gyerekeim, de 1.5 éves kortól nagyon szívesen elnyomkodják a gyurmát. Djeco jött be nekünk.
2021. okt. 2. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne korai? Első gyerekünknek én se vettem nagyon korán, de rosszul tettem, s ezt azon látom, hogy a kisebb már 1 évesen szívesen gyurmázott. Nyilván ekkor még csak nyomkodta, de egyébként is sokáig ennyi a tudományuk, mert kezdetben inkább a szülő formáz. De ennyi idősen is élvezte és rendszeresen mutogatott, hogy gyurmázzunk.
2021. okt. 3. 00:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, hogy megosztottátok a tapasztalatokat! 😊 Ezek után tuti gyurmázunk kicsit, hátha élvezni fogja.

Nem tudom ki pontozott le Titeket, tőlem mentek a zöldek 😉

2021. okt. 3. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!