15,5 hónapos kislánynak még korai lenne gyurmát venni?
Van esetleg valami ötlet milyet (márka, típus) ?
Köszönöm! 😊
Sógyurma!!!!! Huuu, remek ötlet, egy próbát megér 😉😊 kicsit nyomogatja kis ujjacskáival, aztán majd én elgyurmázgatok 😁
Nagyon köszi a tippet!!
Én ha valamit készítek, pl kenyeret, akkor engedem, hogy nyomkorássza a tésztát. :) most 19 hónapos, de a konkrét gyurma sztm felesleges.
Ahogy ujjfestéket sem veszek, nyomok neki egy kis ketchupot, majonézt aztán kész 😅
Egészen más az, hogy egy tésztával “dolgoznak”, mint a gyurma… az enyémek is segítenek pékáruval dolgozni, szúrkálják a pogit, kekszet, keverik a piskótát, de imádnak gyurmázni és teljesen máshogy használják.
Sólisztgyurmát csinálj neki, színezheted ételfestékkel, aztán ha látod, hogy megbízható és élvezi, akkor lehet rendes.
Köszönöm mindenkinek, hogy megosztottátok a tapasztalatokat! 😊 Ezek után tuti gyurmázunk kicsit, hátha élvezni fogja.
Nem tudom ki pontozott le Titeket, tőlem mentek a zöldek 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!