Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ciki megmondani,...

Szerintetek ciki megmondani, hogy mit szeretnénk kapni?

Figyelt kérdés

Szülinapra, karácsonyra, nagyobb ünnepekre gondolok. Ha megkérdezik, hogy mit vegyenek a babának/kisgyereknek, Ti megmondjátok, hogy pl. Duplót vagy Toy story-s valami játékot (nyilván nem olyanra gondolok, hogy pl. egy 20 ezer forintos hintát) de legalább így behatároljátok egy kicsit, hogy ne legyen 25. plüss állata a gyereknek? Vagy annyi, hogy mindegy és max. nem használjátok?

Azért kérdezem, mert tavaly karácsonykor anyósommal mentünk vásárolni, és nagyon húzta a száját, hogy az unokaöccse megmondta, hogy valami lego-t szeretne az 5 éves fiának. Anyósom szerint ez nem így megy, örüljön annak, amit kap. A fiam 6 hónapos és kellene neki 1-2 dolog, de nem tudom, hogy ha rákérdez, mit mondjak neki. :S Annyira rossz, mert nem akarok én sem 56 csörgőt neki, de ha meg szólok, akkor megsértődik anyósom. :S Ti hogy oldjátok ezt meg?

2010. szept. 5. 10:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezik szoktam ötleteket mondani,de ne nagy dolgokra gondoljatok. ha nem kérdezik meg, akkor nem mondok semmit, örülünk annak, amit kapunk :)
2010. szept. 5. 22:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerencsés ember aki a 600. plüssállatnak tud még örülni, főleg úgy, hogy az árából lehetne hasznos ajándékot is venni és itt én sem nagy dolgokra gondolok!

Az egy hónapos gyerekem kapott egy másfél méteres macit , az ára 10 000 ft felett volt és nem fér be a szobájába, most nálunk van a hálóban és nem mondhatnám, hogy ujjongok örömömben!

Biztos bennem van a hiba!

2010. szept. 6. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!