Mekkora méretű ruhák kellenek?
Simán, főleg, mert minden 74-es méret más. Van, amiből az én gyerekem egyszerre hordott 68-ast és 80-ast, mert a két ruha kb. ugyanakkora volt.
A 74-eseket biztosan ki fogod használni, 6 hónapos korig havi 2-3 centit simán nőnek.
Az én fiam most 7 hónapos, és kb. 5 hónapos kora óta hordja a 74-est, akkor kezdett lelassulni a, villámgyors növekedés, most kezd lassan belenőni a 80-asba.
Előtte 5 hónap alatt jutottunk el az 50-estől a 74-esig.
Gondolom a te babád nem 50 cm-el született, ezért kell neki már most nagyobb méret.
Igen, télikabátból mindenképpen 74-est vegyél, jobban mondva overált vegyél, ne kabátot. Még az is lehet, hogy január végén már 80-as fog kelleni neki és akkortájt lassul be a növekedése.
Én is minden használtan vettem, amit vettem, mi lehet a legrosszabb? Buksz 2-3-400 forintot pár ruhával.
Én mindig egy picit nagyobbat vettem(persze ne lógjon rajta mint egy zsák),mert nagyon hamar nőnek.5 évesem van,cipőn kívül még sosem próbált a gyerek semmit.Sosem az aktuális méretet lőttem be hanem valahogy nagyobbat.Ráadásul a gyerekruhák gyártónkként más méretezés(pl a pepcó kb 1 számmal kissebb és még össze is megy, a HandM meg nagyobb), majd kitapasztalod te is.Meg pl pulcsiból meg pólóból már 122-es kell a gyerekemre,nadrágból meg 110-116(alsónadrágból,meg pl 98-110).
Ha használtan veszed, simán meg tudod méretni a ruha testhosszát, meg az ujja hosszát,derékbőség ilyesmik.
pl body-nál váll-ülep távolság,meg az ujja hosszát, meg a gyereket is megméred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!