Miért nem fogadja el a baba ruhákat? Nekem már nem kellenek
Nekem nagyon sok van és alig hordta a lányom tiszta újak. Van olyan amit csak 1x vagy 2x adtam rá.
Szomszédnak akarom odaadni mondtam neki és azt mondta nem kell. Kislánya lesz neki is.
És egyedül van nincs a gyerek apjával.
Fontos a miért?
Ezer oka lehet.
Akkor add olyannak, aki rászorul, és szívesen fogadja.
Mindenkinél halomban hevernek az alig használt babaruhák, alig várva, hogy le lehessen passzolni.
Gondolom vki más már lecsapott a szomszédra.
De én voltam már nála többször beszélgettünk és mondta hogy nincs sok pénze mert nem sokat keresett ameddig dolgozott es a lakás is drága.
Azt is kérdeztem vett e már a babának valamit mondta hogy egy pár cuccot csak mert drágák és akkor mondtam hogy odaadom én amik már nekem nem kellenek. És azt mondta nem kell.
Szerintem csak szegyenli magát
Esetleg pár nap mulva kérdezz rá mégegyszer, valahogy így "biztos nem fogadod el a babaruhákat, mert nekem már nagyon útban vannak, de nem szeretném kidobni őket?"
Így látná, hogy neked tényleg nem kell.
De ha nem, akkor többet ne mondd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!