Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most tènyleg olyan csodababa?

Most tènyleg olyan csodababa?

Figyelt kérdés
Nővèrem kisfiáròl van szò. A napokban tölti az egy èves kort. Nehezen született, de vègül szerencsère mind 2- en rendbe jöttek, a család rettegett, hogy valami visszamarad a rèszleges oxigènhiány miatt, de láthatòan makk egèszsèges a fiú, nagyon eleven ès csodaszèp, ez tèny. Na de kicsit kezdek kiakadni a családra, mert agyon van sztárolva szerintem. Folyton küldi a videòkat, kèpeket, persze, cuki, de szerintem minden egy èves tudja ezeket. Pèldák: megmutatja a fülèt, fejèt, tudja hova valò a cipő, sapka, elfújja a "gyertyáját". Tapsol, pápázik, puszit küld, gyere-gyere kèzmozdulat, mutogat, bedobja a 3 formát a helyère, a labdát is tudja hová kell dobni. Egyedül iszik ilyen tanulòpohárbòl, kanállal ès kèzzel is eszik. Megèrti a dolgokat, mondja mamam mama, baba, amma-anya, A-apa, halandzsázik. Mászik ezerrel, kapaszkodva lèpeget mindenhol, lehajol, felmászik a kanapèra, letolat. Állandòan pakol, matat, felfedez, pár lèpèst már megtesz. Nem akarok èrzèketlennek tűnni, csak kezd uncsi lenni, hogy anyum is állandòan el van ájulva miket csinál a kisfiú, milyen ügyes, okos. Szerintem viszont átlagos baba. Jòl gondolom?
2021. nov. 23. 23:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez a kèrdès, nem èn vagyok. Kedves utolsò, szerintem ez nagyon helyes ès ìgy is kellene lennie. A nővèrem nem 1x küldött már kakás kèpet anyunak, mert nem tudta eldönteni normális e ez. Hát hányinger.
2021. nov. 24. 07:29
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem hát, 11, de véletlenül pont most ébredtetek mindketten.
2021. nov. 24. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Kifejezetten ügyes

Viszont, ha nem lenne azért a szűk család minenen el szokott ájulni🙃

Ez így van jól.

Amúgy nekemeg azon akadnak ki, hogy nem küldöm, vagy amikor nem küldöm, mert a család ( távolabbiak is) szeretnek képben lenni, ha már találkozni nem tudunk minden hèten.

Meglepett, hogy téged meg zavar.

Miért zavar?

2021. nov. 24. 07:52
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem teljesen mindegy, hogy korához képest fejlettebb-e vagy nem, a szülőknek és a nagyszülőknek mindenképpen "csodababa" lesz akkor is, ha félévesen talál bele a formabedobóba, és akkor is, ha kétévesen. Ez ilyen. Megértem, ha unod, de akkor némítsd le a családi Messenger-csoportot, vagy nem tudom, honnan kapod ezeket a videókat.

Az, hogy anyud el van tőle ájulva, teljesen természetes, az első unokás nagymamák ilyenek. Nem azért van elájulva, mert zseni a gyerek, hanem mert az ő unokája.

2021. nov. 24. 09:17
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Ne féltékenykedj. Ha nem tetszik, ne nézd a videókat. Semmi gond nincs ezzel.
2021. nov. 24. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem csodababa, de az embert érdekeli minden ami az unokájával történik 🤷‍♀️ És teljesen mindegy hogy korához képest mit tud, ha bármi újdonságot csinál, akkor az érdekes dolog es boldogságot okoz. Gyakran nem csak az unoka, hanem bármilyen szerettük (pl testvér, barát, egyéb rokon) gyereke is ezt az érzést váltja ki. Kivéve ha valaki konkurenciaként tekint egy pelenkásra..
2021. nov. 24. 15:33
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tekintek rá konkurenciakènt. Ez a feltevès elèg vicces :) Pusztán belőlem nem vált ki hatalmas örömet, sikerèlmènyt, büszkesèget, amikor anya mutogatja ezeket a videòkat, kèpeket. De megnèzem, elmorzsolok egy jaj de ügyes/aranyost ès kèsz. Nem voltam tisztában a gyerekek kèpessègeivel teljesen, jò, hát akkor lehet mègis nem átlagos, nem tudom. Nem vagyok oda a gyerekekèrt, ez van. Cuki meg minden, tènyleg, csak már unom ezt. Előre fèlek a szülinaptòl, bár a nővèrem legalább kijelentette, hogy nem kell elektromos autò ès ilyen felesleges kacatok, nagy csinnadratta, ìgy az ajándèkpènz a kissrácnak nyitott számlára megy. Ez okos döntès. Nagyon nem tudok azonosulni ezekkel a mai hatalmas sziperszuper baba zsúrokkal, ahol több száz ezer forintokat költenek csak azèrt, hogy FB ès instán lehessen dicsekedni...
2021. nov. 24. 16:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!