Akinek tejallergiás lett a babája, mikor jött ki? Milyen tünetei voltak?
Figyelt kérdés
Olvastam vissza régebbi kérdéseket, de ott igen durva tüneteket soroltak fel, mint pl. véres széklet, hányás...stb. Nekem annyi lenne a problémám, hogy most 8 hónapos, és elkezdtem kb 1 hónapja bevezetni a tejtermékeket, túrót, joghurtos, pudingos babadesszerteket. És észre vettem, mikor ilyet kap, kiütéses lesz az arca. Ezért gondoltam a tejallergiára, de szerencsére nincsenek olyan durva tünetei. Akkor mi lehet? Vagy van enyhébb-durvább allergia??2010. szept. 4. 23:51
1/5 anonim válasza:
van enyhébb-durvább, nálunk is sokszor csak kiütés van, néha ekcémába megy át. nagy mennyiséget még sosem kapott, nem merek kockáztatni, félek, hogy durvább lenne.
2/5 anonim válasza:
Egyik barátnőm gyerekénél majdnem kettő,másiknál 3 éves korában jött ki a tejfehérje allergia.Egyiküknél kiütésekkel,másiknál orrvérzés és szemdagadás-mint a szénanáthánál-volt,amit hetekig vizsgáltak,mire kiderült,h nem agydaganat,hanem allergia.
3/5 anonim válasza:
3 évesen vettem észre,hogy a popsiján és a belső combján ekcéma van,ami egyre nagyobb lett.Így kerültünk el allergia vizsgálatra,ahol kiderült a tej allergia.(napi 1l tejet ivott akkoriban,és előtte két évig szopizott és egyáltalán nem kapott tejet,így egy kissé durva volt az átmenet).Most 5,5 éves,és normál mennyiségben (napi egy két bögre,vagy egy-egy joghurt,rudi stb)nem okoz neki panaszt.
4/5 anonim válasza:
A fiam 1 éves volt,amikor a junior tejet kezdtem adni neki(gondoltam lecserélem a tápszert).Hát,nem jött össze.Egyfolytában f*sott szegény...most 28 hónapos,azóta többször megpróbáltam áttérni,nem megy.A doki is mondta,hogy allergia.A baba joghurttól,puddingtól,illetve a tápszertől semmi baja,de ha normál joghurtot adok neki,vagy sajtot,(esetleg megpróbálok neki junior tejet adni)egyből össze kakálja magát.Így most várakozó állásponton vagyunk(3 éves korig,-addig általában kinövik-mert nem,egy komolyabb tejérzékenységgel állunk szembe)
5/5 anonim válasza:
Mármint:mert,ha NEM növi ki.Utolsó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!