Sima hintőpor.. baba korában napi többször is használtuk, soha nem volt ilyen gond.
Az összes hajlatot beszórtuk és kész
2021. nov. 17. 16:27
2/11 anonim válasza:
Sima hintőpor,bár a másik kérdésnél azt mondták nem szabad,de nekem orvos javadolta mindkét gyereknél és bevált
2021. nov. 17. 16:31
3/11 anonim válasza:
Betadinnal megtöröltem és amikor megszáradt akkor hintőporoztam. 2-3 nap alatt rendbehozta, igaz kb 5 forintosnyi folt volt csak.
2021. nov. 17. 16:31
4/11 anonim válasza:
Az idő és a mozgás. Amikor elkezdett sok időt tölteni hason, akkor magától meggyógyult. Addig fürdés után alaposan megszárítottam és ennyi.
2021. nov. 17. 16:51
5/11 anonim válasza:
A klasszikus hintőpor azért nem jó, mert a baba belélegzi a port, ami lerakódik a légutakban. A folyékony hintőpor ezért biztonságosabb
2021. nov. 17. 17:12
6/11 anonim válasza:
A kezedre kell szórni a hintőport,es utána bedörzsölni veke,akkor senki nem lélegez be semmit.
2021. nov. 17. 18:18
7/11 anonim válasza:
Én vok aki a másik kérdésnél nem tudta h miért nem jó a hintőpor.
Mert nekem is ezt ajánlották (csecsemős nővér ill gyerekorvos)
De én se szórtam rá, vattakorongra szórtam és azzal vittem fel.
Egyébként nem hinném h a napi 1-2 hintőporozástól olyan rengeteg "szemcse" kerülne a tüdejébe.
Aki a belvárosban babakocsizik, szerintem rosdzabbul jár
2021. nov. 17. 18:42
8/11 anonim válasza:
El van már itt menve az anyukák esze... zabálják a sok szemetet,80 meg 100 kilósak,szívják a szmogot,napi 50 vegyi anyaggal erintkeznek minimum de egy kis baba hintőpor az bazi káros 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2021. nov. 17. 19:24
9/11 anonim válasza:
Hát én erről a megfullad a hintőportól hülyeséget soha nem hallottam.. lassan zacskóban kell majd tartani a gyereket az ősanyák szerint :D
Aztán ezt is le lehet pontozni, mint az előző válaszomat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!