Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi vált be nektek bepalt bőr...

Mi vált be nektek bepalt bőr ellen?

Figyelt kérdés

4 hós kisfiam nyakanal nagyon piros egyre nagyobb részén. Nem fajlalja ha kitorlom neki mosolyog tovább de csúnya.

First sprayt fújtam neki nem volt változás most vettem neki Dm-be Jimjam betesztelt folyékony hintőport talán szebb egy fokkal :)

De ha nem vallna be mégsem... Kinek mi vált be?

Bepanthen hamosito?

Vagy mi?

2021. nov. 17. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Sima hintőpor.. baba korában napi többször is használtuk, soha nem volt ilyen gond.

Az összes hajlatot beszórtuk és kész

2021. nov. 17. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Sima hintőpor,bár a másik kérdésnél azt mondták nem szabad,de nekem orvos javadolta mindkét gyereknél és bevált
2021. nov. 17. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Betadinnal megtöröltem és amikor megszáradt akkor hintőporoztam. 2-3 nap alatt rendbehozta, igaz kb 5 forintosnyi folt volt csak.
2021. nov. 17. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Az idő és a mozgás. Amikor elkezdett sok időt tölteni hason, akkor magától meggyógyult. Addig fürdés után alaposan megszárítottam és ennyi.
2021. nov. 17. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
16%
A klasszikus hintőpor azért nem jó, mert a baba belélegzi a port, ami lerakódik a légutakban. A folyékony hintőpor ezért biztonságosabb
2021. nov. 17. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
A kezedre kell szórni a hintőport,es utána bedörzsölni veke,akkor senki nem lélegez be semmit.
2021. nov. 17. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Én vok aki a másik kérdésnél nem tudta h miért nem jó a hintőpor.

Mert nekem is ezt ajánlották (csecsemős nővér ill gyerekorvos)

De én se szórtam rá, vattakorongra szórtam és azzal vittem fel.

Egyébként nem hinném h a napi 1-2 hintőporozástól olyan rengeteg "szemcse" kerülne a tüdejébe.

Aki a belvárosban babakocsizik, szerintem rosdzabbul jár

2021. nov. 17. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
El van már itt menve az anyukák esze... zabálják a sok szemetet,80 meg 100 kilósak,szívják a szmogot,napi 50 vegyi anyaggal erintkeznek minimum de egy kis baba hintőpor az bazi káros 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. nov. 17. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Hát én erről a megfullad a hintőportól hülyeséget soha nem hallottam.. lassan zacskóban kell majd tartani a gyereket az ősanyák szerint :D

Aztán ezt is le lehet pontozni, mint az előző válaszomat :)

2021. nov. 17. 19:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sudocremmel kentem fürdés után.
2021. nov. 17. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!