Baba mellett tèvèzès?
Te ismered a gyereked. Nálunk zongorázni lehet a különbséget a tévés és a tévémentes napok között.
Hosszú sztori, a lényeg, hogy az elsős fiam tanítónénije azt kérte tőlem, hogy hétköznap egyáltalán ne legyen monitor előtt a gyerek. Se tévé, se számítógép, se telefon, se tablet. Gondoltam oké, próbáljuk ki. Sokkal, de sokkal nyugodtabban telnek a képernyőmentes napok. Sokkal könnyebb az evés, az altatás és így persze a reggeli ébredés, indulás is.
Ha Te úgy ítéled meg, hogy nem befolyásolja negatív irányban a tévézés a gyerek viselkedését, akkor nyugodtan engedd neki. Ha úgy látod, zűrt okoz, akkor ne engedd.
Nekünk kb születése óta megy a tv a nappaliban.Máshol nincs,nekem meg kell egy kis zaj,hozzá vagyok szokva.
Kellőképpen sz*rik rá,ha bogyó és babóca megy nekem is fel-fel tekint a tv-re de alapjáraton nem nézi.Nem a nappaliban alszik tehát az alvásban sem zavarja,nappal pedig annyit jön megy,hogy az a pár perc vagy pár pillanat amit feltekint rá semmit nem árt neki.
Meg amúgy is,mit érsz azzal,hogy kikapcsolod és mondjuk egy év múlva meg reggeli mellett ugyan úgy nézheti majd? Ha most megterhelő később is az.A szemnek ha valami megterhelő nem csak az ennyire kicsi gyerekeknek az.🙄
Plusz a modern TV-k többsége semmi kárt nem okoz,főleg ha nem hagyod 5 centire bele bambulni.
Igaz,több millió szülő gyereke nem lett idegrendszeri problémás attól,hogy meg merészelte nézni a kedvenc sorozatát a gyerek jelenlétében,a tiéd még fejen is állna tőle.
Hipochonder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!