Ha csirkehúst akarok összeturmixolni, akkor kell még hozzá vizet is adnom? Milyet?
Bocs, ha kicsit hü...e a kérdés, de most fogok először csinálni, és mivel sokat fagyasztok le, nem akarom elrontani.
Szóval kell még hozzá vizet adnom, vagy a főzővizet?
És meddig tárolhatom fagyasztóban (jégkockatartóban)?
Szerintem úgy csináld hogy fagyasztás elött csak főzd meg a kockára vágott csirkehust és megfőzve de kihütve fagyaszd le.
amikor főzöd a baba ételét akkor kiveszel egy kockát darabot és ha kiengedett hozzádobod az ételéhez és az egészet egyszerre turmixolod össze
ez azért is jobb mert mixeléskor jobban összekeveredik
mert ha vizzel / főzölével fagyasztod jégkristályos szerkezet szétvágja a húst és egy plötty lesz kiengedéskor
egyszerübb a tárolás nem kell annyi edény elég ha a főtt huskockákat egy zacskóban berakod a fagyasztóba.
még első v.
6-8 hónapig tárolható a csirke a fagyasztóban minőségkárosodás nélkül.
én kezdettől fogva igy oldottam meg
fagyasztáskor a zacskóra ráirtam milyen hús és hanyadikán fagyasztottam
ha pürét fagyasztottam akkor se edényt fogtam be hanem egy zacskó csücskébe öntöttem és megcsomóztam a végét. sok mosogatást meg fagyasztó edényt megspóroltam igy...
én úgy csináltam,hogy egy kis főzőlével leturmixoltam,és úgy a jégkockatartóba..,majd fagyás után kis zacsikba kinyomogattam.
majd mikor nagyobb lett a babám,akkor meg ledaráltuk,és zacsikban fagyasztottunk le neki 50 gr-os kiszerelésekben..
Mikor vízzel higítottam,nálunk nem volt jégkristályos..
Nem kell hozzá csak épp egy kicsi,hogy vigye a turmixgép..legalább is szerintem.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!