Csirkehúst mennyit (kb 1x1es kockákra ha felvágom, abból hány db. ), és hányszor egy héten?
Figyelt kérdés
Most vezetjük be,de nem tudom hogy csináljam.Köszi!2010. szept. 15. 12:50
1/4 anonim válasza:
Egy kisebb csirkemellből kb. 15 kocka biztos lesz.
Egy héten kétszer háromszor egyen belőle
a többi kiegészitő a főzelékhez legyen reszelt sajt,főtt tojássárgája és főtt csirkemáj.
2/4 anonim válasza:
Vettem 1egész csirkemellet, azt kb. 16 fele vágtam, egyenként folpackoztam, és úgy fagyasztottam. Mikor reggel odataktam főni pl. 1 krumplit 1 darab brokkolival, dobtam bele 1 Kis kocka fagyis husit, és megfőtt a zöldséggel, turmixoltam, és megette.
3/4 anonim válasza:
Úgy tettem el mint a második válaszoló, naponta belefőztem az ebédjébe.
4/4 anonim válasza:
6 hós korától kb. diónyi darabokat adtam a főzijéhez. Heti 6x. Majd 7 hós korától heti 5x husi,1x máj, 1x sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!