A párotok káromkodik / beszél csúnyán a gyerek előtt vagy a gyereknek? Hogyan lehetne erről leszoktatni?
Mióta nagyobb lett a kislányunk és már szaladgál, tesz-vesz, és időnként valami rosszat csinál véletlenül pl. lever az asztalról egy pohár vizet, a férjem van, hogy elkiáltja magát neki, hogy "A qrva anyádat!" vagy valami hasonlót.
Vagy látja, hogy legörnyedve áll, nyög, akkor beszól, hogy "Mi van, szarni fogsz?"
Hogyan lehetne erről a beszédről leszoktatni?
Ha az én férjem beszélne igy a kislányunkkal,akkor tuti nem élnénk együtt..sőt ha nem értene a szóból,el is válnék tőle
A gyermeknek nincs ilyenre szüksége,sem most,sem késöbb
Ez egy alpári stilus
Ez egy nagyon rossz szokás
Valahogy beszélj vele,mert ha oviba megy,ugyanigy fog ott is beszélni,mert nagyon hamar megtanulják és ezt bizony nem nézik bent jó szemmel
Sőt kiküldhetnek ehhez hozzáértőt,és megvizsgálják hogy milyen a családi háttér,a nevelés stb.
Sürgősen beszélj vele
Én leállítanám a gyerek apját ha szépen nem érti meg akkor négyszemközt , ez nagyon prímitiv , és csúnya dolog
Nálunk is hasonló volt de az apja nem csinálta a gyereknek egy idő után
Rászoltam hogy ne beszélj csúnyán a gyerek előtt és kijavítotam hogy nem sz@r hanem rossz stb..
Nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!