Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikompot vettetek a gyereknek?

Bébikompot vettetek a gyereknek?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom es a vedono is azt mondja hogy veszelyes,nem egeszseges,ne vegyek.

De igazabol en,parom,testvéreim mind hasznaltuk annó kiskorunkba ...es itt vagyunk,semmi bajunk

Szerintetek?

2021. nov. 11. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, van, aki a bébikompot a gyerek járás tanítására használja? Nem arra találták ki.
2021. nov. 11. 16:55
 22/26 anonim ***** válasza:
57%

Mi nekünk is akartak nagyszülők de linkek egy cikket, is majd.

A lényeg hogy mi nem vettük , én bízok a gyerekekben és tudom hogy magától is elindul nem kell neki segítség a legjobb ha sokat mászik, attól erősődik .

A bébikomban nem alakul ki az egyensúly érzéke megtartja és nem kell egyensúlyoznia.

Emellett kialakulhat a lábújhegyen menés ami nagyon nem jó

Lúdtalp is lehet helytelen lábtartás miatt. Nem is beszélve hogy a gerince nem áll rá készen hogy megterheljék .

Hidd el magától is megtanult sok gyerek menni , de te döntök el meg e veszed

2021. nov. 11. 17:29
 23/26 anonim ***** válasza:
34%
Miért gondoljátok, hogy a bébikomp járás tanítás segítésére való? Amiből kialakult a mai változat, annak még kereke sem volt. Hát aki járás tanításra használja, az nem normális, és ha egy cég így hirdeti, az is hibás. Ez az eszköz mindössze azt a célt szolgálja rendeltetésszerű használat esetén, hogy a már járni tudó gyerek, aki még nem bír megmaradni egy helyben, biztonságban legyen, amíg a szülőnek más dolga van (mondjuk rántottát süt és nem hagyja ott a forró olajat a tűzhelyen). Öcsém mászott mindenre, én is nyitogattam az ajtókat, mikor már felértem. Rendeltetésszerű használat mellett nem okoz hosszú távon kárt a bébikomp.
2021. nov. 11. 17:41
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
Mi is kaptunk az egyik déditől. Beletettük, gyorsan lőttünk róla egy képet, hogy "örüljenek" aztán már repült is fel a padlásra. Sose használtuk.
2021. nov. 15. 18:58
 25/26 anonim ***** válasza:
24 nem akarjátok eladni?
2022. febr. 11. 04:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Miért, megveszed?
2022. febr. 12. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!