8 honaposan 4 étkezés nem kevés?
Figyelt kérdés
A napi etkezesek száma 4 re jön ki, mert ő maga tolt az etkezeseken, valamint elég sokáig alvó így általában fél 9-9 kor van a reggeli, és 12:30-13:00 körül kap gyümölcsöt, aztán fél 5, 5 körül főzeléket, és olyan 9 körül szokott vacsizni tápszert, majd alvás. Ő maga alakította így ki, hogy szívesebben eszik 4 óránként, ha hamarabb kínálom visszautasítja és nem eszik. Viszont így, hogy ilyen sokáig alvó is, az 5 helyett 4 etkezesunk van egy nap.2021. nov. 11. 11:56
1/8 anonim válasza:
Szerintem kevés de ha hízik és jó súlyban van, akkor nem aggódnék. Semmit nem fogad el a 4 étkezés között? Esetleg az adagokat ha csökkented, akkor talán bevezethető plusz egy étkezés.
2/8 A kérdező kommentje:
Az adagok csökkentesere gondoltam én is. Azt is észrevettem, hogy ha ennél több étkezés van, mert esetleg egy keveset de elfogad, akkor azzal már túl terhelem a pocakjat, mert ilyenkor rendre bukik/hány és fáj a hasa, gondolom túl telitodik a hasa. Ezért nem is erőltettem a plussz egy étkezést, mert csak szenved tőle, ha esetleg bele is nyal valamibe.
2021. nov. 11. 12:03
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem keves, ha erre van igènye. 8 honapisan 1x evett a gyerekem szilàrdat, es sokat szopott mellè. Ha figyeled a jelzeseit, es nem èhes ètkezèsek kòzt, akkor rendben van a 4 evès.
4/8 anonim válasza:
szoptatod ezek között az étkezések között? mert akkor lehet, hogy azzal is telítődik ám és azért nem kér gyakrabban
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, szimplán négyszer eszik, reggel este tápszer, és közte két szilárd. Még azt sem mondanám, hogy a szilardbol durván sokat eszik, mert szerintem tok átlag, 120-150g. Én főzök neki, úgyhogy fogalmam sincs aki üveges bebietelt ad, az mennyi :D
2021. nov. 11. 12:25
6/8 A kérdező kommentje:
Ja és 180 ml tápszer a reggeli és a vacsi is.
2021. nov. 11. 12:27
7/8 anonim válasza:
hát akkor ennyire van igénye, kész, ha közben aktív, jókedélyű, mozgásfejlődése és alvása rendben, akkor szerintem nincs min aggódni :) (4-es voltam)
8/8 anonim válasza:
Az én fiam is 8 hónapos. 3x kap szilárdat (nemigen mondanám nagy mennyiségnek, 120 gramm már nagyon jónak számít), meg úgy 3-4 alkalommal szopizik, mikor hogy.
Ha kínálod, és nem kér, akkor ennyi a limit, ő ilyen, neki elég ennyi. Sokszor hüledezek magamban, mikor anyukák írják, hogy pl. 6 hónapos gyerek megeszik 190 grammot egy evésre, ahhoz képest az én fiam is takarékon lángol 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!