Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elkényeztetem így a fiamat?

Elkényeztetem így a fiamat?

Figyelt kérdés

A család azt állítja, hogy ha most nem szoktatom hozza, hogy maga aludjon, és egybol ugrok ha sirdogal, akkor sose fogok tudni nélküle elmenni sehova sem. És hogy már most el van kényeztetve, mert csak felemelve nyugszik meg. Meg nem szokott az agyaban sem aludni.

Egyelőre meg velem alszik, iszsz baba, 6 hetes.

2021. nov. 8. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bár nem a szűk családból, de a tágabb rokonságból már többen is nehezményezték, hogy én is rögtön ugrom, amikor a kisbabám sír. Egyszerűen szüksége van rám, ha sírni hagynám, úgy éreznem, hogy cserben hagyom. Egyébként ő sem alszik mindig a kiságyában. Előfordul, hogy át tudom lopni, máskor meg nem.. El szoktam mondani, hogy bár értékelem a segíteni akarást, úgyis a saját belátásom szerint fogok csinálni. 🙂
2021. nov. 8. 21:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem még az is szarul esik, ha magára hagyom őt a kisagyaban, míg valamit csinálok. :D

Elvan, nézi a forgó jatekot, de akkor is, mindig úgy érzem, hogy magára hagyom, szóval en nagyon nem vagyok normális 😂

2021. nov. 9. 01:01
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

12

Detto. Bár már 15 hónapos,néha be kell tennem járókába míg dolgom van és nem tudnék rá figyelni. Eljátszik,de lelkiismeretfurdalásom van,hogy inkább lenne velem ölben. Jó anya vagy,ne aggódj. :)

2021. nov. 9. 06:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Pontosan! :) Ilyenek vagyunk mi, anyukák ❤️
2021. nov. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!