Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell lány babát csinálni?

Hogy kell lány babát csinálni?

Figyelt kérdés

Fiút tudom hogy ovulaciokor kell együtt lenni. Lánynál ez hogy van??

Es ez tényleg működik?

Lányt szeretnénk mind ketten ☺️

2021. nov. 7. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyanúgy kell lányt csinálni, mint kisfiút. Nincs semmilyen hatásod rá. Ha nem akarsz semmiképpen fiút, akkor inkább fogadj örökbe, bár ebben az esetben én is inkább a kutyákat javasolnám gyerek helyett.
2021. nov. 8. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs tuti módszer, csak az esélyeket lehet eltolni 50-50%-ról kicsit az egyik vagy kicsit a másik irányba - tehát akkor is lehet, hogy a másik nemű lesz, mint akiért így "megdolgoztok" hónapokig.

Ebben a videóban Czeizel Endre beszél különböző a praktikákról:

[link]

Plusz azóta arra is rájöttek, hogy valami módon a petesejt is válogat, mert nem a leggyorsabb hímivarsejtet engedi be.

2021. nov. 8. 09:30
 13/15 anonim ***** válasza:
4es válaszoló nagyon megsértődhettél, hogy ennyi kommentet töröltettél... :D Grat a hozzáállásodhoz, gyerek ne legyen, jó lesz a kutya gyakorolni, ha nem jön be, azt legalább be lehet b*szni a menhelyre, ugye? Gratulálni tudok csak...
2021. nov. 8. 10:11
 14/15 A kérdező kommentje:

Amúgy van kutyánk :)

Nem lenne baj ha mégis fiú lenne ugyan úgy szeretnénk őt.

2021. nov. 8. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
Ne is tőrödj a rosszindulatú kommentekkel, szerintem jó szülők lesztek, nem ezen múlik, hogy van-e preferált nemetek. :)
2021. nov. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!