Tényleg igaz az ha fiú testvéred van akkor te is inkább fiú gyermeket tudsz csinálni? Ha pedig lány testvéred akkor lányt? Ezt a kérdést csak a férfiakra értem
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 22:38
1/18 anonim válasza:
És ha van fiú és lánytestvér is?
2/18 A kérdező kommentje:
Csak erről hallottam így, ilyen verzióban
2021. jún. 5. 22:40
3/18 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a spermiumon múlik fiú vagy lány lesz?
4/18 anonim válasza:
Ez egy baromság. Mivel a gyermek neme legalább annyira függ olyan dolgoktól mint méhnyak ph-ja stb. Olyan persze van, hogy egy férfinak csak lánya lehet, de az szinte kizárólag környezeti hatás pl sugárzás miatti maradandó károsodás. Azt meg nem lehet örökölni.
5/18 anonim válasza:
Elég hamar kihalt volna az emberiség, ha ez igaz lenne.
Honnan szedtek ekkora ökörségeket?!
6/18 anonim válasza:
A sógornak 2 fiú tesója van neki 2 lánya.
Másik sógornak 1 lány tesója, 3 fia van.
7/18 anonim válasza:
Négy nagybátyám van, egy nagynéni sincs. De lány vagyok, és húgom van. Cáfolnám az elméleted, kedves kérdező
8/18 anonim válasza:
Van ilyen elmélet. Hogy ahol az egyik nem többségben van, ott nagyobb valószínűséggel lesznek az utódok is olyan neműek. De ott van, hogy elmélet.
Legjobb barátnőmnél pl igaz, beházasodott egy olyan családba, ahol generációk óta fiúk születnek, neki is 2 fia lett. Hatalmas klán az biztos... Apai ágról mindenkinek fiai vannak, 1 szem lány született..
De mielőtt bárki belémkötne, soha semmilyen formában nem láttam leírva ezt csak a gimis biosztanár tartott erről egy kiselőadást régen.
9/18 anonim válasza:
Van batyam,meg 2 lany testvérem. Bátyámnak lánya van,noveremnek es nekem fiam :D
10/18 anonim válasza:
Férjemnek öccse van.
Nekünk is meg nekik is lányuk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!