Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem vett levegőt vagy csak...

Nem vett levegőt vagy csak mélyen aludt?

Figyelt kérdés

Angelcare legzsefigyelonk van.

Babám 5 hetes. És beriasztott.

Legerzekenyebb fokozaton van.

Odarohantam azonnal felettem és tonustalan volt teljesen mint egy játékbaba, picikét megraztam, fújtam az arcára akkor kezdett el mozgolodni picikét nyujtozkodni. Szemét se nyitotta ki. Visszatettem és aludt tovább.

Ha nem vett volna 20 mp-ig levegőt akkor fel sírt volna nem??

Akkor csak mélyen aludt?

Most ez mennyire nagy baj?

2021. nov. 3. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem megijeszteni akarlak, de nem biztos,hogy levegőt vett volna.

Mi owlet-et használunk(ezt a baba lábára kell csatolni, kis zokniszerű és az oxigén szintet méri).

Mi ezt már a második gyerekkel használjuk és soha nem riasztott be. Egyszer viszont igen. A gyerek, mint egy rongybaba olyan volt, az oxigénszintje meg nagyon alacsony. Utána 3 napig kórházban voltunk és szinte végig oxigént kapott.

Bele se merek gondolni,mi lett volna,ha nem rakom rá aznap vagy ne riaszt be és később érek a szobába.

Sajnos nem lehet megmondani így, hogy rosszul jelzett-e a légzésfigyelő. A bátyámék az angel caret használjak egyébkent már 5 éve és nekik nem riasztott be egyszer sem ennyi idő alatt. Nagyon sokan esküsznek rá.

Szóval ezalapján szerintem nem véletlen jelzett nektek is. Ha utána úgy láttad,jól van a baba, akkor szerintem nincs gond, de azért én figyelnem, mert én nagyon parázok,talán túlzottan is, hogy nem vesz levegőt agyerekem.

2021. nov. 4. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem se vett levegőt amikor beriasztott az Angel.
2021. nov. 4. 20:18
 3/6 A kérdező kommentje:
És mi történt azután?
2021. nov. 4. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Kivettem az ágyból akkor vett egy nagy levegőt és aludt!

El se moccantam az ágy mellől.

2021. nov. 4. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Többször nem fordúlt elő.
2021. nov. 4. 21:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Ismerős. Ma éjszaka ugyanezt elem át 😭
2021. nov. 4. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!