Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kb fél éve estem át a covidon....

Kb fél éve estem át a covidon. Azóta gyakran előfordul hogy nem kapok levegőt. Lassan 1 órája nem kapok rendesen,hiába veszem mélyen, mellé szédülés is jár. Próbáltam aludni és arra keltem fel, hogy nem kapok levegőt. Pánikroham vagy komolyabb?

Figyelt kérdés
Voltam már kórházban ezzel, néztek vérképet, a D-dímer 150 volt. Egyszer pánikrohamra fogták.

2021. ápr. 1. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Postcovid. Olvas utána. Sajnos gyakran előfordul.
2021. ápr. 1. 01:01
 2/4 krwkco ***** válasza:
52%

Ezen a linken vannak információk a pánik okozta hiperventillációra és az alacsony oxigénszint miatti tachypnoe-ra.

www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/24034/szapora-legzes-hiperventillacio-tachypnoe

2021. ápr. 1. 01:09
 3/4 whiteno ***** válasza:
100%
Maszkot milyen gyakran viselsz?
2021. ápr. 1. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, érdeklődnèk, hogy ez azóta javult - e nálad?

Én 2020 novemberèben voltam covidos konkrétan semmi tünettel,de márciusban elkezdődött ez a nehézlégzés dolog, mintha nem tudnám teleszívni a tüdőm,és nagyokat sóhajtozok folyamatosan,mintha ülnènek a mellkason,de az oxigénszint meg 98-99%.Elmentem ezzel orvoshoz,aki enyhe allergiás asztmàt àllapított meg,de kezelve van. Viszont ez a sóhajtozàs időszakosan előjön,de most a legdurvább. Anyukám is asztmàs,neki ilyen nincs,pedig az övé súlyosabb,most arcüreggyulladásom van és már két hete ez megy, borzalmasan rossz. :( Azon gondolkozom, hogy ez lehet posztcovid tünet is,de már kb 14 hónapja voltam koronás,nem tudom mikor fog ez elmúlni :(

2021. dec. 16. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!