Kb fél éve estem át a covidon. Azóta gyakran előfordul hogy nem kapok levegőt. Lassan 1 órája nem kapok rendesen,hiába veszem mélyen, mellé szédülés is jár. Próbáltam aludni és arra keltem fel, hogy nem kapok levegőt. Pánikroham vagy komolyabb?
Ezen a linken vannak információk a pánik okozta hiperventillációra és az alacsony oxigénszint miatti tachypnoe-ra.
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/24034/szapora-legzes-hiperventillacio-tachypnoe
Szia, érdeklődnèk, hogy ez azóta javult - e nálad?
Én 2020 novemberèben voltam covidos konkrétan semmi tünettel,de márciusban elkezdődött ez a nehézlégzés dolog, mintha nem tudnám teleszívni a tüdőm,és nagyokat sóhajtozok folyamatosan,mintha ülnènek a mellkason,de az oxigénszint meg 98-99%.Elmentem ezzel orvoshoz,aki enyhe allergiás asztmàt àllapított meg,de kezelve van. Viszont ez a sóhajtozàs időszakosan előjön,de most a legdurvább. Anyukám is asztmàs,neki ilyen nincs,pedig az övé súlyosabb,most arcüreggyulladásom van és már két hete ez megy, borzalmasan rossz. :( Azon gondolkozom, hogy ez lehet posztcovid tünet is,de már kb 14 hónapja voltam koronás,nem tudom mikor fog ez elmúlni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!